Stars

Gospodin Savršeni na meti kritika: "On izgleda kao Harry Potter za siromašne, a žene se ponižavaju"

  • Prvi tjedan emitiranje nove sezone Gospodina Savršenog je iza nas
  • U petoj epizodi Toni je najviše vremena proveo s tri djevojke, dok se kod ostalih koje još nemaju ružu počinje osjećati nervoza
  • Iako ljubavni reality show ima mnoštvo obožavatelja, kod nekih je naišao i na oštro neodobravanje

Peta epizoda “Gospodina Savršenog” je iza nas, a Toni je u ovoj epizodi najviše vremena na spojevima i u razgovorima nasamo proveo s Janet, Karolinom i Danijelom.

Dok su neke djevojke dobile puno više vremena s Gospodinom Savršenim, ostale s nestrpljenjem iščekuju svojih pet minuta, a počinje ih brinuti i nadolazeća ceremonija ruža jer nije svima osiguran ostanak u showu.

Janet i Toni bili su na spoju koji je Janet oduševio. Toni ju je odveo na automobilski poligon gdje su uživali u vožnji. “Savršen spoj za mene bi bio upravo ovakav. Meni je to 15 puta bolji spoj nego da samo sjedimo i pričamo” ispričala je Janet.

Nakon vožnje pune adrenalina, Toni i Janet ipak su proveli ostatak dejta na mirnijem mjestu kako bi se mogli bolje upoznati te su jedno drugom oslikavali tijela. 

“Janet me iznenađuje iz trena u tren, bilo je jako blizu poljupca, ali sam ipak osjetio da nije pravi trenutak” iskren je bio Toni koji je osjetio povezanost između njih te je odlučio Janet iznenaditi i ružom i spasiti je od neizvjesnosti ceremonije ruža: “Jako mi je drago da sam ga upoznala. Dan je bio pogodak 101 posto!“ rekla je Janet.

No, kad se u kuću vratila s ružom, njena je sreća malo splasnula jer je naišla na ljubomorne poglede ostalih djevojaka u kući.

Amra je iskreno opisala kako se osjeća: "Nije baš najjednostavnije to slušati jer ovdje, kao i u vanjskom svijetu, mi osjećamo ljubomoru prema ženi koja se približi muškarcu koji se i nama sviđa". Dodala je i kako se u kući počinje osjećati nervoza djevojaka koje još nemaju ružu. 

Kasnije je uslijedio i koktel party, a na samom početku, Toni je pozvao Karolinu na razgovor nasamo, što je naišlo na neodobravanje kod drugih djevojaka. Polina je prokomentirala: “S Karolinom je već dušu ispričao, a neke cure još nisu došle do riječi", iskreno je rekla Polina.

Možda vas zanima Gospodin Savršeni ostavio Tanju bez ruže, a pojavila se teorija da je Ela buduća pobjednica! Rubrika Stars Stars

Toni je Karolini priznao kako se trenutno osjeća: "U mislima si mi, falila si mi ovaj tjedan i jedva čekam svaki trenutak da ti se mogu posvetiti”, rekao je Toni.

Kasnije je dodao: “Sad je sve glamurozno, senzacionalno, a u stvarnom životu prevladavaju trenuci kad se samo želiš ušuškati na kauč, popiti čaj i pogledati neki film. Već se zamišljam u takvoj situaciji s Karolinom, po svemu što je dosad pokazala Karolina je savršena cura", priznao je Toni.

Nakon Karoline, priliku za razgovor je dobila i Maria. Osim razgovora s Tonijem, samozatajna Maria dobila je i ružu, koju joj je Toni dao kao znak ohrabrenja da se oslobodi i više otvori kako bi se mogli bolje upoznati.

Bruna je zatim hrabro preuzela inicijativu i Tonija pozvala na razgovor, no nije sve prošlo po planu. Bruna tako nije dobila ružu od Tonija pa je rekla: “Možda se Toniju jednostavno ne sviđam, možda trebamo razmisliti o toj opciji”.

Poslije Brune, na red za razgovor s Gospodinom Savršenim došla je i Danijela, a Toni je objasnio zašto je baš nju odabrao za razgovor nasamo: “Danijelu sam pozvao na spoj jer mi uvijek ukrade pažnju svojim atraktivnim izgledom. Dominira i cijela je seksi, zna da je seksi, alfa je… da ja gledam show pomislio bih - ova će rastrgati ovog znanstvenika!” ispričao je Toni.

Privlačnost je čini se obostrana pa je tako Danijela rekla:  "Kad me čujete da se zbunim i da pričam gluposti, znate da tu ima nekih iskrica, da mi to remeti sistem i da ne mogu razmišljati… Bit će tu i fizike i kemije!", izjavila je Danijela kojoj je Toni nakon razgovora dao i ružu i osigurao joj mjesto u nastavku showa. 

Djevojke koje nisu dobile takvu potvrdu od Tonija te na ružu još čekaju, morat će proći sljedeću ceremoniju ruža, nakon koje će se neke od djevojaka oprostiti od showa dok će druge imati priliku otići na grupni spoj u Istru!

Iako je show “Gospodin Savršeni” izrazito popularan te mnogi s nestrpljenjem iščekuju razvoj situacije u Tonijevoj potrazi za ljubavlju, ipak nisu svi oduševljeni.

Tako je voditeljica Vjekoslava Bach u podužem statusu na svojem Facebooku oštro kritizirala show jer smatra da format emisije ponižava žene. Također joj nije jasno ni što djevojke vide u Gospodinu Savršenom, Toniju Šćulcu.

"Gospodin Savršeni. Ja sam valjda jedina koja je tek sinoć bacila oko na tog “princa na bijelom konju”. I ne mogu, a da ne napišem par stvari: Prvo, kakav je to uopće format koji toliko ponižava ženu? Njih nekoliko paćenica moljaka da ih izabere neki no name debilček, ponižavajući se čak do toga da cmizdre za njim?! Ne kužim! Zar se svo dostojanstvo žene izgubilo zbog kadra?”, zapitala se Vjekoslava. 

“Drugo, pobogu, a zašto je on savršen? Izgleda kao Harry Potter za sirotinju. Zašto to, zaboga, cure radite sebi? Kakvu poruku dajete djevojčicama? Da budu pokorene, bez vjere u sebe, bez samopouzdanja i da budu podređene muškarcu pod svaku cijenu. Je li to žena 2022.? Sram me. Majke mi. Idem popiti jaču kavu da me resetira”, napisala je iskreno Vjekoslava, a u komentarima ispod njene objave mnogi su se složili s njenim mišljenjem. 

“Od riječi do riječi”, “Predobar post”, “Upravo tako, nema se što dodati”, samo su neki od komentara.

Možda vas zanima Gospodin Savršeni izbacio još jednu kandidatkinju, a evo tko ga je oduševio u - badiću! Rubrika Life&style Life&style
Photo: rtl.hr

Komentari 0