Stars

Gospodin Savršeni ostavio Tanju bez ruže, a pojavila se teorija da je Ela buduća pobjednica!

  • Jučer je emitirana treća epizoda ljubavnog realityja Gospodin Savršeni, a već se poprilično zahuktalo, a i lagano se kuha među kandidatkinjama 
  • Sve je započelo tako kad je u vilu je stiglo ljubavno pismo namijenjeno jednoj djevojci koju će Toni odvesti na cjelodnevni spoj nasamo
  • Pošto je riječ o već unaprijed snimljenim epizodama, fanovi već nagađaju koga je odabrao Gospodin Savršeni, a pojavila se teorija da je to Ela Sučić

„Osvojila me na prvu sa svojim poklonom, iskrenošću i samozatajnošću, objasnio je romantični znanstvenik koji je poklonio haljinu za izlazak svojoj odabranici, pa Karolinu poveo na razgledavanje Zagreba u kočiji i šetnju gradom, a sve je završilo plesom i privatnom zabavom za dvoje.

„Kad me Karolina uhvati za ruku i kad šetamo po gradu, to mi je tako prirodno kao da smo suđeni jedno za drugo. Cijela je jako slatka i mogao bih cijeli dan provesti u njezinom društvu. Karolina se definitivno uklapa u moj život, mogu se zamisliti s njom jednog dana. Ovo mi je sigurno jedan od najljepših spojeva u životu i ostat će zauvijek u mom sjećanju!“

Nakon toga je Toni odlučio Karolini dati ružu, što je ona vrlo zadovoljno prihvatila. „Ne bih znala kako objasniti što se između nas dogodilo, ali dogodilo se od prvog trenutka kad smo se pogledali u oči. Ne znam je li to fizika ili kemija, ali je nešto lijepo, rekla je Karolina nakon spoja.

Kako se približavala večer i trenutak odluke, djevojke su postajale sve nervoznije te su se ponovno pokrenule prilično napete rasprave. „On sve djevojke koje je izveo na prvi spoj, izvodi i na drugi, kao da ne postoje druge“, primijetila je Danijela. Na koktel partyju je Gospodin Savršeni razgovarao s Brunom, a potom s Dijanom, Mateom i Oliverom, koja je dobila ružu prije ceremonije. 

Kad je krenula ceremonija dodjele ruža, napetost u zraku mogla se rezati nožem. Bez ruže ostala je Tanja, koja je potom napustila show. „Svaka cura igra neku igricu i ovo je jedna malo opasna igra, a nemoguće je ostati ovdje bez da je igraš“, rekla je Tanja.

Premda je treća sezona showa tek počela, pošto je riječ o unaprijed snimljenim epizodama, gledatelji već nestrpljivo pokušavaju pogoditi koja je od kandidatkinja osvojila srce zgodnog Splićanina. Stoga je krenula pretraga po društvenim mrežama kandidatkinja, a jedan Instagram profil je osobito pobudio znatiželju pa su počela nagađanja.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Riječ je o fotografijama kandidatkinje Ele Sučić na kojima pozira u elegantnoj odjeći na raznim lokacijama, ali misteriozni muškarac u njenom društvu uvijek je odrezan s fotografije.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Odmah su se javile dvije struje: jedna koja tvrdi da je upravo Ela pobijedila u showu te da ne smije otkriti javnosti tu informaciju pa zato uklanja Gospodina Savršenog s fotografija, a druga smatra da je u pitanju neki drugi muškarac i da nema veze s Tonijem. 

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou  | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Jesu li oni doista završili zajedno ili ne, vidjet ćemo tek na kraju showa. A gdje će Gospodin Savršeni odvesti odabrane djevojke (Polinu, Stankicu, Kristinu, Elu, Mateu, Janet, Dijanu i Danijelu) na grupni spoj možeš vidjeti  danas  od 21.20 sati na RTL-u!

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0