Life&style

Gospodin Savršeni izbacio još jednu kandidatkinju, a evo tko ga je oduševio u - badiću!

  • U novoj epizodi Gospodin Savršeni odlučio je da Matea odlazi iz vile
  • Bilo je to nakon njihovog spoja, kad je ona pričala o bivšem dečku što je nagnalo Tonija da zaključi da nije spremna za novu ljubav
  • Nakon jahanja na ranču, oduševila ga je Polina kad ju je pozvao da uđu u jacuzzi kako bi je vidio u - badiću

U posljednjoj je epizodi popularne emisije Gospodin Savršeni iz utrke za svoje srce izbacio još jednu kandidatkinju. Nakon što je Stankicu, Kristinu, Polinu, Dijanu, Janet, Danijelu, Elu i Mateu odveo na ranč i zatim s Polinom završio u jacuzziju, na spoj je pozvao Mateu i shvatio da ona nije prava.

Ostale djevojke u vili su se bavile ogovaranjem, a malo pomalo sve tajne izlaze na vidjelo.

Kad su stigli na ranč, Kristina je bila oduševljena njegovim outfitom. „Fenomenalan je! Puno, puno bolji nego kad su ceremonije u pitanju“, rekla je za Tonija. Njega je pak iznenadila Danijelina strast prema jahanju, a nakon ove ativnosti djevojke su s Tonijem zaigrale igru istine koja je sadržavala njemu važna pitanja. Razgovarali su i o kemiji među ljudima, ali i odnosu karijere i ljubavi. Kako se Matea sa svime slagala s Tonijem, djevojke su zaključile da nema svoj stav. Ipak, nakon toga, Gospodin Savršeni na spoj je pozvao Polinu.

Možda vas zanima Gospodin Savršeni ostavio Tanju bez ruže, a pojavila se teorija da je Ela buduća pobjednica! Rubrika Stars Stars

Njegov je razlog bio poseban - želio ju je vidjeti u badiću. Ipak, ona time nije bila oduševljena. „To je ona priča - kad želiš dobro upoznati ženu, zovi je na bazen!“, nasmijala se Polina. Toni je njezinim izgledom bio oduševljen, a iznenadio ga je i njihov razgovor. „Kad me pitala o svemiru bio sam skoro pa zaljubljen“, zaključio je.

„Imam svoja uvjerenja, ali kako je on znanstvenik, ponekad me strah bubnuti neku retardaciju da ne pomisli: "Bože dragi, tko je ova iz Ukrajine?!", rekla je. Toni je u konačnici zaključio da ima osjećaj kao da mu Polina čita misli, a zatim joj je poklonio ružu

I dok su Toni i Polina uživali u jacuzziju, ostale su kandidatkinje promišljale o tome koga će prvi put poljubiti. Bruna je zaključila da je sramežljiv pa će poljubiti samo pobjednicu, a s tim se nisu sve složile. No, na repertoar razgovora stigla je i Matea pa su se neke od djevojaka složile kako je ona jako sigurna da će ostati u kući. „Toni i ona komuniciraju telepatski!“, zaključila je Amra.

Maria ih je zatim iznenadila kad je priznala da je prva dirala Tonija i to na posljednjem zajedničkom spoju kad je skinuo majicu. Osim toga, poklonila mu je i provokativnu fotografiju. Matea je pak na ranču djevojkama priznala da joj se Toni sviđa, ali da se ipak još uvijek nije zaljubila.

Dodala je i da ne želi ispasti prepotentna pa nije željela priznati koga to smatra slabijom od sebe jer, kako je pričala, sigurna je bila i da će se u showu zadržati neko vrijeme. Kad ju je Toni pozvao na spoj, bila je iznenađena, ali je odlučila da djevojkama neće reći ništa. Toni je pak želio riješiti sve sumnje i odlučiti ima li između njih išta više od prijateljstva.

Gospodin Savršeni Možda vas zanima Rasplakana princeza: natjecateljice je složno mrze, a Gospodin Savršeni obožava Rubrika Life&style Life&style

Budući da je na spoju pričala o bivšoj vezi, zaključio je da nije spremna na novi korak i odlučio je da će napustiti njihovo društvo. „Ne mogu lagati ni sebe ni nju, tu jednostavno nema kemije“, rekao je pa se čini da uopće nije stvar u bivšoj ljubavi. Kad su se svi vratili u vilu, djevojke su komentirale Polinin spoj u kupaćem pa je Olivera zaključila da bi i ona dobila ružu da se - skinula.

Gospodin Savršeni Možda vas zanima Prvi intervju s Gospodinom Savršenim: 'Nisam lagan karakter, sa mnom treba imati dosta strpljenja" Rubrika Life&style Life&style

„Što je trebala reći - neću ulaziti u jacuzzi, sjedit ću vani pokrivena?!“, zaključila je Bruna nakon Oliverinog komentara. Sljedeća koja je dobila poziv na spoj bila je Janet, a bila je sretna što je Toni zapamtio koliko ona voli adrenalinske aktivnosti.

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0