Life&style
Gospodin Savršeni Toni Šćulac

Imamo fizičara! Novi Gospodin Savršeni je superpametan i superzgodan

  • Otkriven je novi Gospodin Savršeni!
  • Riječ je 31-godišnjem Splićaninu, docentu na splitskom PMF-u i članu CERN-a
  • 20 djevojaka borit će se za njegovo srce, a jedva čekamo vidjeti kako će i hoće li specijalna teorija relativnosti utjecati na njegov odabir

Najava nove RTL-ove sezone emisije Gospodin Savršeni otkriva tek da je novo lice džentlmen, snažan i - savršeno depiliran. Besprijekorno je precizan i zna točnu formulu napona. On je doktor fizike.

Iako mu je identitet dosad čuvan u tajnosti, izgleda da je ipak u konačnici otkriven! Slobodna Dalmacija je doznala kako je riječ o Splićaninu Toniju.

Toni Šćulac, 31-godišnjak koji je docent na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu drži dva kolegija, Specijalnu teoriju relativnosti i Analizu podataka u fizici visokih energija. Zaposlen je tamo od 2019. godine, a prije toga je dvije godine radio i na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje na kolegiju fizike.

Možda vas zanima Stiže treća sezona “Gospodina Savršenog”, zasad misteriozni neženja je priznao: “Ovdje sam zbog ljubavi” Rubrika Stars Stars

Diplomirao je na Prirodoslovnome matematičkom fakultetu u Splitu, a 2018. godine dvojni doktorski studij završio je na PMF-u u Zagrebu, ali i École Polytechnique u Parizu. Osim toga, član je i CERNA-a (Europskog centra za nuklearna istraživanja), a prije tri je godine zbog toga dobio i priznanje Sveučilišta.

"Voljela bih napraviti mali zaokret. Ne mislim da Gospodin Savršeni mora biti savršen u svakom pogledu, ali mora imati one savršene osnovne crte, pažljivost, nježnost, želju da živi u paru, odgovornost, stabilnost, šarm... A to čime se bavi, je li sramežljiv ili ne, povučen ili ekstrovert, to mi je manje bitno zato što tražimo ono nešto. Da vam budem iskrena, ne bi htjela da se dečki na mene ljute, ali moram to reći naglas, puno je teže naći kompletnog dečka nego curu", rekla je za Slobodnu Dalmaciju Antonija Blaće još 2020. godine pripremajući novu sezonu koja je odgođena zbog pandemije.

Danas su joj izgleda - želje ispunjene. "Jako sam zadovoljna novim Gospodinom Savršenim, ove godine imamo znanstvenika i intelektualca, istovremeno sportskog duha, lijepo odgojenog čovjeka kojeg bi svaka majka, kako se kaže, poželjela za zeta", rekla je voditeljica i producentica za RTL zaključivši kako će ovo biti najbolja sezona dosad!

Dodala je i kako unatoč tome što se on nekome može svidjeti manje ili više, nitko ne može reći da Gospodin Savršeni ove godine nije zadivljujuć kandidat. Ne otkrivajući previše detalja, ipak je istaknula kako se on kandidat ovaj put za sudjelovanje u emisiji - prijavio sam.

Možda vas zanima Gospodin Savršeni ponovno zaljubljen: Mijo Matić objavio fotografiju s novom djevojkom Rubrika Stars Stars

Za njegovo će se srce boriti 20 djevojaka, a zasad su poznate tek tri kandidatkinje. Sve će boraviti u luksuznoj trokatnoj kući od oko 400 kvadratnih metara, još nazvanoj i vili Gospodina Savršenog u kojoj se nalazi unutarnji bazen, sauna, privatna knjižnica i prostrana terasa s pogledom na prirodu oko Sljemena.

Photo: Instagram@thehigghbison

Komentari 0