Stars

Stiže treća sezona “Gospodina Savršenog”, zasad misteriozni neženja je priznao: “Ovdje sam zbog ljubavi”

  • Popularni reality show “Gospodin Savršeni” vraća se u novoj, trećoj sezoni
  • Za srce Gospodina Savršenog, borit će se 20 djevojaka iz cijele Hrvatske
  • U novoj sezoni možemo očekivati predivna putovanja kroz Hrvatsku i mnoštvo romantičnih trenutaka

Mnogima omiljeni reality show, uskoro se vraća na male ekrane, najavio je RTL. U novoj sezoni, nakon Gorana Jureneca i Mije Matića, uskoro nam dolazi novi Gospodin Savršeni i kreće u potragu za svojom srodnom dušom.

U novoj, nikad glamuroznijoj sezoni imat ćemo priliku gledati avanture Gospodina Savršenog i 20 djevojaka na prekrasnim lokacijama diljem Hrvatske. U trećoj sezoni putovat će se od Slavonije, Zagreba, Gorskog kotara i Istre pa sve do južne Dalmacije.

Očekuju nas adrenalinske aktivnosti, razne gastronomske delicije, romantični spojevi, ali i napete ceremonije ruža na kojima će se 20 djevojaka iz svih dijelova Hrvatske boriti da osvoje srce Gospodina Savršenog.

Kroz novu sezonu kao i dvije prethodne, vodit će nas voditeljica Antonija Blaće, koja je novog Gospodina Savršenog već upoznala. „Mi smo se u njega zaljubili na prvu, a gledateljima mogu reći samo ovo – on je potpuno drugačiji i potpuno neočekivan!“, rekla je Blaće o novom Gospodinu Savršenom, čiji se identitet još vješto krije od gledatelja.

Možda vas zanima Gospodin Savršeni ponovno zaljubljen: Mijo Matić objavio fotografiju s novom djevojkom Rubrika Stars Stars

Novi Gospodin Savršeni o svojoj avanturi života u kojoj želi pronaći ljubav rekao je: „Ovdje sam zbog ljubavi, no neću lagati i reći kako sam sto posto siguran da ću upoznati svoju srodnu dušu, ali prepustit ću se osjećaju te ulazim u ovu avanturu otvorenog uma i otvorenog srca. Znam što želim i ako se među tih 20-ak djevojaka pojavi 'ona prava' - najvažnije je da je ne pustim da ode. Znam da neki imaju predrasude prema traženju ljubavi u realityju, ali ja sam samo jedan običan momak koji se iskreno nada da će na kraju ovog svega pronaći ljubav“.

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot Nova sezona "Gospodina Savršenog"

Kandidatkinje, kao i novi neženja, bit će smješteni u raskošnoj vili koja će biti njihov novi dom u kojem će uživati dok nisu na predivnim, nezaboravnim izletima na raznim lokacijama u Hrvatskoj. Brojni romantični trenuci i senzacionalne lokacije, kao i mnoštvo emocija očekuje nas u novoj sezoni ovog relityja.

Identitet novog Gospodina Savršenog još uvijek je tajan, a misterioznog neženju, kao i djevojke među kojima će možda pronaći svoju srodnu dušu, uskoro ćemo upoznati u novoj sezoni ovog glamuroznog showa!

Možda vas zanima “Gospodin Savršeni” postao je "plavušan" i nije oduševljen s komentarima koje dobiva Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • elijah887

    pozdrav svima samo ovo moram reći, razvedena sam već 1 godinu i nikad ne vjerujem da će mi muž doći, dok nisam kontaktirala drapata4@gmail.com koji mi pomažu u braku, ako trebaš njegovu pomoć možeš i kontaktirati preko whatsappa i vibera: +1(425) 477-2744