Love&Sex
Kako ćeš s pomoću matematike otkriti jesi li pronašla srodnu dušu

Evo kako ćeš pomoću jednostavne matematike otkriti je li netko tvoja srodna duša

  • Jesi li ikada poželjela da postoji neka vrsta znaka koji će ti otkriti da zapravo trebaš (ili ne trebaš) biti s osobom s kojom izlaziš?
  • Možda ti se čini nemogućim otkriti kako prepoznati je li netko tvoja srodna duša
  • Međutim, taj poseban netko je vani, samo ga moraš pronaći, a jednostavna matematička jednadžba mogla bi biti ono što ti može pomoći u tome

TikToker megachloe69 objavio je video o tome kako s pomoću matematike saznati jeste li ti i tvoj dragi srodne duše. Nije komplicirano, ne moraš se brinuti, trebat će ti samo jedna minuta da izračunaš ljubavni matematički zadatak.

Možda vas zanima Ova četiri znaka znaju za samo jednu ljubav u životu. A isto očekuju i od svog partnera Rubrika Love&Sex Love&Sex

TikTok test srodne duše

Kada upoznaš svoju srodnu dušu, duboko u svojoj duši znaš da vam je suđeno da budete zajedno. S druge strane, sve je to mističan osjećaj, a onaj drugi možda neće ni razumjeti što osjećaš prema toj osobi. Ali, ako to osjećaš, nastavi, jer je to veza koja će biti super posebna.

@megachloe69 #duet with @angelinashklyaver ♬ original sound - Angelina Shklyaver

Prema TikToku, ova jednadžba je sve što ti treba kako bi otkrila je li netko doista tvoja srodna duša.

1. Uzmi godine svog dečka i dodaj dvije nule.

2. Zatim oduzmi svoju godinu rođenja.

3. Zatim dodaj tekuću godinu ukupnom iznosu.

4. Konačno, ako dobijete obje dobi u konačnom zbroju, onda vas matematički bogovi smatraju srodnim dušama.

Jesi li pronašla svoju srodnu dušu? OK, matematičari znaju kako ova formula doista funkcionira, ali nećemo nikome kvariti veselje…

via GIPHY

Možda vas zanima Jennifer Lopez bi se ponovno udala: Još uvijek vjerujem u riječi "Živjeli su sretno do kraja života" Rubrika Stars Stars

 

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana221

    Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga kontaktirati direktno na -E-mail- drapata4@gmail.com, Također možete poslati Whatsapp/viber na ... prikaži još!
  • marija111

    Želim se zahvaliti DR ALABI, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!