Stars

Jennifer Lopez bi se ponovno udala: Još uvijek vjerujem u riječi "Živjeli su sretno do kraja života"

  • Jennifer Lopez otvorena je za ponovnu udaju
  • Pjevačica je otkrila kako još uvijek vjeruje u bajkovito: "Živjeli su sretno do kraja života", premda se rastala tri puta
  • Romantična Jennifer možda uskoro i planira pred oltar s Benom Affleckom 

Jennifer Lopez koja hoda sa svojim bivšim zaručnikom Benom Affleckom od travnja rekla je da i dalje vjeruje u brak, unatoč tome što je bila razvedena tri puta. Dok je promovirala svoj novi film "Udaj se za mene", koji prikazuje kako glumi pjevačicu koja se udavala više puta rekla je da je ona još uvijek romantičarka u duši. Tijekom ekskluzivnog intervjua za emisiju Today, voditeljicaju ju je upitala jesu li "Udaj se za mene?" riječi koje bi Lopez željela ponovno čuti u budućnosti.

Možda vas zanima Ben Affleck javno hvali svoju dragu, prvi put otkako su ponovno zajedno: "Drugi mogu samo gledati i diviti joj se" Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

"Ne znam, da, pretpostavljam", rekla je te dodala: "Mislim, znaš me. Romantičarka sam, oduvijek sam bila. Udavala sam se nekoliko puta. Ja još uvijek vjerujem u "Živjeli su sretno do kraja života, sigurno. Sto posto." Nakon što je prekinula zaruke s Alexom Rodriguezom, Jennifer Lopez čini se, ne odustaje od ideje o braku. "Ako se ne možete smijati samome sebi i jednostavno prihvatiti sve onako kako dođe... jednostavno ne razmišljam o tim stvarima", rekla je Lopez.

"Osjećam se kao da sam ljudsko biće kao i svi drugi. Imala sam uspona i padova, napravila sam greške i zaista sam ponosna na tošto sam postigla u životu i tko sam kao osoba, kao majka, i kao glumica i kao umjetnica."

Rastave braka su česte, no vjerojatnost raste ovisno o načinu na koji ste se upoznali

Pjevačica se, naime, udavala tri puta. Od 1997. do 1998. zvijezda je bila u braku s producenticom Ojanijem Noom, a potom sama do vjenčanja s glumcem Crisom Juddom 2001. godine. Nakon njihova razvoda 2003., Lopez je bila zaručena za Bena Afflecka do 2004. Iako Bennifer tada nije uspio, Lopez se udala za Marca Anthonyja šest mjeseci nakon njihova razlaza. Lopez i Anthony na kraju su bili u braku od 2004. do 2014. i dijele 13-godišnje blizanace, Emme i Maximiliana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez i Ben Affleck obnovili su svoju romacu Možda vas zanima Nakon predivnog prvog zaručničkog prstena sprema li se Ben dati J.Lo novi? Fotke tako pokazuju Rubrika Stars Stars

Naravno, Jennifer Lopez ima pravo da zadrži vjeru u romantiku. Nakon četverogodišnje veze s Rodriguezom koja je službeno prekinuta u travnju 2021., pjevačica je obnovila svoju prošlu ljubavnu vezu s Affleckom. Par je dospio na naslovnice istog mjeseca kada su uočeni zajedno nakon gotovo 20 godina - i od tada se vole u javnosti. A tko zna, možda Lopez još jednom odluči uploviti u brak.

Photo: Instagram@jlo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ona bi se jos udavala 3 puta haha