Stars

“Gospodin Savršeni” postao je "plavušan" i nije oduševljen s komentarima koje dobiva

  • “Gospodin Savršeni” Goran Jurenec iznenadio je promjenom boje kose
  • S pratiteljima je podijelio kako je želio promjenu i isprobati nešto novo
  • Na novi izgled dobio je pohvale, ali i kritike

Goran Jurenec (40) na Instagramu se pohvalio drastičnom promjenom boje kose. Postao je plavušan, a fotografije nove frizure podijelio je sa svojim pratiteljima. Upitao ih je “What do you think about my new hair?” pa na storyje stavljao šarolike odgovore.

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

Većinom su to bile pohvale, ali “Gospodin Savršeni” ipak je dobio i poneki negativan komentar na novu, izblajganu frizuru. 

"Mogu shvatiti da se nekome ova promjena ne sviđa, ali ne mogu shvatiti zašto neki ljudi imaju potrebu slati ružne komentare. Možete izraziti svoje mišljenje, ali na pristojan način ili ću vas naučiti lekciju i blokirati. Imajte poštovanja prema drugima", poručio je Goran na svojim Instagram storyjima. 

 | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

Dok se nekima nova Goranova frizura ne sviđa, drugi su je pohvalili, a čak je dobio i kompliment da s novom bojom kose izgleda mlađe. 

Hana Rodić Možda vas zanima Hana Rodić objavila fotku s Goranom, a mnogi se pitaju kad će prsten: "Ništa nas ne može razdvojiti!" Rubrika Stars Stars

S djevojkom Hanom Rodić, Goran je trenutno na odmoru na Tajlandu, gdje su dočekali i Novu godinu.

Goran i Hana nedavno su obnovili svoju turbulentnu vezu nakon javnog raskida i sukoba s njegovom bivšom djevojkom, a ponovno sretno zaljubljeni par često dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Goran Jurenec i Hana Rodić ponovno zajedno Možda vas zanima Hana i Goran tuže njegovu bivšu: "Ogrebala nam je auto, dolazila na vrata, uhodi nas danonoćno..." Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0