Stars
Goran Jurenec i Hana Rodić ponovno zajedno

Hana i Goran tuže njegovu bivšu: "Ogrebala nam je auto, dolazila na vrata, uhodi nas danonoćno..."

  • Otkako su prošloga mjeseca viđeni na kavi u Samoboru, ne prestaje se nagađati o pomirenju bivšeg reality para Hane Rodić i Gospodina Savršenog, Gorana Juraneca
  • I Hana i Goran su prvo rekli kako su samo prijatelji, međutim nedavno su potvrdili da su obnovili vezu
  • Jučer je Hana na Instagramu sa svojim pratiteljima podijelila kroz kakve drame prolaze otkako su se pomirili, a koje im radi Goranova bivša Claudija

Hana Rodić i njen bivši/sadašnji Gospodin Savršeni opet su u centru pozornosti otkako su prije nekoliko tjedana viđeni kako piju kavu u Samoboru. Tada su rekli kako su se našli prijateljski da porazgovaraju o svemu, međutim samo nekoliko dana kasnije na Haninim storijima se vidjelo kako je ponovno u Berlinu.

Hana Rodić Možda vas zanima Hana Rodić objavila fotku s Goranom, a mnogi se pitaju kad će prsten: "Ništa nas ne može razdvojiti!" Rubrika Stars Stars

Iako je reality zvijezda na početku rekla kako se "samo druže", par je nedavno potvrdio da su obnovili ljubavnu vezu, a o detaljima veze Hana redovito informira svoje pratitelje s kojima dijeli koliko su oboje sretni što su ponovno zajedno. 

Hana Rodić objavila fotku s Goranom, a mnogi se pitaju kad će prsten: "Ništa nas ne može razdvojiti!"

"Goran i ja se slažemo bolje nego ikada. Naučili smo iz naših grešaka i nastojimo biti što bolji jedno prema drugom", te dodaje kako "ljudi ponekad moraju izgubiti nešto da bi shvatili što su imali".

Vezu je potvrdio i Goran na svojim storijima gdje je na pitanje pratitelja kako se osjeća s Hanom odgovorio: "Bolje nego ikad. Ali trebalo nam je neko vrijeme da o svemu razgovaramo i da si sve posložimo kako bismo nakon ovoga postali još jači." 

Goran, ili kako ga njegova stara - nova draga od milja zove Gogi, priznaje kako je pogriješio, ali smatra da svatko zaslužuje drugu šansu. 

 | Autor: Međutim, čini se kako njihovo pomirenje nije prošlo bez drama, a uzrok istih je djevojka s kojom je Goran bio u vezi nakon Hane, Poljakinja Claudioa Lucioa Pioch - s kojom je isto tako Goran bio u vezi još prije Hane. Znamo, komplicirano je.

Hana je na svojim storijima pozvala pratitelje da joj kroz 24 sata postavljaju pitanja na koja im je iskreno odgovarala. Naravno, sve su zanimali detalji pomirenja s Goranom, njihovi planovi, ali i što na sve kaže Claudia. 

A sudeći po onome što Hana piše, Claudia se ne može pomiriti s njihovim pomirenjem.

"Ne prestaneš li nas uznemiravati objavit ću sve dokaze...uživaj"

Hana je otkrila što se dešava u njihovim životima nakon susreta u Samoboru. "Od kako smo uhvaćeni u Samoboru počeo je teror od dotične...pozivi, prijetnje...zvala nas je oboje, pisala poruke...molila ga da se vrati i prijetila."

Navodno je par već podnio jednu policijsku prijavu protiv Goranove bivše.

 | Autor:

Hana se direktno obraća Claudiji porukom (sa svog storija): Ne prestaneš li nas uznemiravati, objavit ću sve dokaze" - uz pristojni pozdrav na kraju "uživaj".

Reality zvijezda je također uvjerena kako ju Claudia kopira.

Možda vas zanima Claudia objavila fotografiju u zagrljaju s Goranom: Osjećaji koji se vrate su osjećaji koji nikada nisu prošli Rubrika Stars Stars

 | Autor: I za kraj, zaključuje priču kazavši kako su odlučili da više neće s njome ratovati na Instagramu, već će joj stati na kraj poduzimanjem pravnih koraka, te se okreće na vedrije teme.

Otkrila je kako su počeli živjeti skupa te trenutno uređuju zajednički stan. Od planova za budućnost navodi kako su sljedeći mjesec u Milanu, a onda će otići na Tajland kako bi pobjegli od svega i uživali sami u obnovljenoj vezi.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0