Life&style

Gospodin Savršeni ima svoje favoritkinje uoči ceremonije ruža. Koje djevojke bi večeras mogle ostati bez ruže?

  • Uoči ceremonije dodjela ruža, neke su djevojke imale priliku za spoj s Gospodinom Savršenim, i posebno ga oduševile
  • Toni je rekao kako Danijela zrači seksepilom: "Da ja gledam show na televiziji pomislio bi 'Ova će rastrgati ovog znanstvenika'
  • U showu je ostalo 15 djevojaka, a neke od njih neće dobiti ružu na večerašnjoj ceremoniji

Proteklog tjedna neke od djevojaka koje se bore za naklonost Gospodina Savršenog, Splićanina Tonija Šćulca potaknule su i ljubomoru drugih kandidatkinja. Napeto će zasigurno biti i večeras, kada preostalih 15 kandidatkinja očekuje ceremonija dodjele ruža i koktel party. Djevojke koje ostanu u vili, narednih dana uživati će sa savršenim u Istri. 

Možda vas zanima Gospodin Savršeni na meti kritika: "On izgleda kao Harry Potter za siromašne, a žene se ponižavaju" Rubrika Stars Stars

Dok je Janet prepričavala svoj spoj na automobilskom poligonu punom adrenalina i kansijem intimnijem ostatku večeri gdje su si ona i gospodin savršeni oslikavali tijela vratila se u kuću vidno raspoložena i s ushićenjem prepričavala spoj. Pjevačica Olivera rekla je kako ona u ništa što je Janet ispričala ne vjeruje.

Nije joj bilo drago ni što je Polina imala spoj s Tonijem u jacuzziju, te je prokomentirala "kako bi i ona dobila ružu da se skinula". Seksepilom je Tonija oduševila i Danijela za koju je rekao kako je cijela seksi: "Ja da gledam show pomislio bih - ova će rastrgati ovog znanstvenika!", rekao je. Janet, Karolina, Maria, Danijela i Polina svoj su ostanak već osigurale i dobile ružu, a sve one djevojke koje nisu dobile svoju ružu, morat će proći još jednu napetu ceremoniju ruža. 

Krenuo je 'Gospodin Savršeni'; kemija se već dogodila, a gledatelji su odlučili i koga neće voljeti

U showu je ostalo 15 djevojaka, a za neke od njih gospodin savršeni večeras neće imati ružu i tu za njih prilika za osvajanje Tonijeva srca završava. "Dečko stvarno ne izgleda loše, ali od ovih cura ni jedna mu ne paše. Možda jedna od onih koje nisu toliko nakaradne i glasne. Pa ove sve ga pojedu za doručak,ručak i večeru, ali takve se sviđaju takvim likovima. Nadam se da će dobro izabrati", napisala je jedna gledateljica. 

Možda vas zanima Gospodin Savršeni izbacio još jednu kandidatkinju, a evo tko ga je oduševio u - badiću! Rubrika Life&style Life&style

A ovih dana nagađa se kako se već zna tko je pobjednica showa. Naime, 23-godišnja studentica iz Kutine, Ela Sučić, na Instagramu je podijelila niz fotografija s misterioznim muškarcem kojeg je jednostavno izrezala s fotki, a kako se na nekima vidi ruka i malo kose njenog pratitelja, neki su uvjereni da je riječ o Toniju te da ove fotografije odaju da je Ela pobjednica ove sezone Gospodina Savršenog.

 | Autor: Instagram@loveyoustepan Instagram@loveyoustepan

Drugi su pak sigurni da na fotografijama nije Toni te da one otkrivaju da je Ela pronašla ljubav s nekim drugim, i želi da identitet misterioznog muškarca i dalje ostane tajna. Tko će dobiti svoju ružu, pogledaj večeras u novom nastavku showa u 21.20 sati na RTL-u.

Photo: RTL

Komentari 0