Life&style

Krenuo je 'Gospodin Savršeni'; kemija se već dogodila, a gledatelji su odlučili i koga neće voljeti

  • Sinoć je emitirana prva epizoda treće sezona showa 'Gospodin Savršeni', a gledatelji su na društvenim mrežama izrekli prve dojmove
  • Zgodni Splićanin Toni dao je prvu ruži i rekao kako nije očekivao da će se već na početku roditi toliko kemije
  • Mnogima se nije svidjela pjevačica Olivera Matijević (32), dok su Dijanu (22), koja je dobila prvu ružu, najviše hvalili

Glamurozna putovanja, život u raskošnoj vili te romantični spojevi samo su dio onoga što će ovosezonski Gospodin Savršeni doživjeti s ntjecateljicama istoimenog showa. Treća sezona omiljenog realityja je počela, a novi neženja Toni Šćulac (31), inače znanstvenik i profesor na fakultetu u Splitu, spreman je za najveću avanturu svog života. On je doktor fizike, sportaš, džentlmen, šarmantni Splićanin spreman na romantične izazove. Aktualni Gospodin Savršeni otkrio je: "Ostvario sam se u karijeri, živim ispunjen život, samo mi nedostaje ona prava". 

Gospodin Savršeni Toni Šćulac Možda vas zanima Imamo fizičara! Novi Gospodin Savršeni je superpametan i superzgodan Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

A onu pravu možda je upozna već jučer, u showu. Znanstvenik je sinoć u prvoj epizodi pred sobom imao težak izazov jer se morao upoznati s 20 djevojaka i izabrati njih 17 s kojima se želi družiti u sljedećim epizodama. Sve su oči bile uprte u njega, a Toni je rekao kako se poprilično iznenadio: "Nisam očekivao da će me djevojke toliko očarati i da će se roditi toliko kemije, izuli ste me iz cipela!", poručio je.

 | Autor: RTL RTL

Toni je prvu ružu poklonio simpatičnoj Dijani Živković koja ga je u žutoj dugoj haljini podsjetila na Pepeljugu, a gledateljima je Dijana bila jedna od dražih djevojaka. "Najsimpatičnija, i ja bih je birao. Ona druga kojoj je dao ružu nije baš nešto, ne znam što je vidio u njoj", komentirao je jedan gledatelj. Simpatična 22-godišnjakinja Dijana Živković koja radi kao prodajna predstavnica u jednoj multinacionalnoj tvrtki i računovotkinja u obiteljskoj firmi otkrila je kako se još nikad nije zaljubila, pa možda ljubav pronađe upravo u Splićaninu Toniju: "Još se nikad nisam zaljubila tako da se ovaj put nadam nekom čudu. Ako se to ne dogodi, više sreće drugi put!", iskreno je priznala.

Gospodin Savršeni Možda vas zanima Prvi intervju s Gospodinom Savršenim: 'Nisam lagan karakter, sa mnom treba imati dosta strpljenja" Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: RTL RTL

Djevojka koja se većini gledatelja nije svidjela, ali je definitivno ukrala pozornost je folk pjevačica Olivera, koja je je iznenadila i 'Gospodina Savršenog' jer se pojavila s osobnom asistenticom i psićem. "Ženska totalno odudara od njega, i on ju je nekako gledao u čudu. Momčić inače simpatičan, televizičan, nije šmokljan kao na slikama. Nije antipatičan kao onaj prije. Sviđa mi se što priča splitskim naglaskom" napisao je gledatelj.

 | Autor: RTL RTL

Olivera je rođena Karlovčanka koja trenutačno živi u Zadru, a njezini su glazbeni hitovi poznati u cijeloj regiji. Pjevačka karijera vrlo joj je važna, a voljela bi pokraj sebe imati partnera koji će prihvatiti njezin način života i biti joj bezuvjetna podrška, otkrila je. Iako se u showu djevojke bore za srce šarmantnog Splićanina, Oliverin psić već je osvojio srca publike pa su se neki našalili da bi bilo bolje da od svih djevojaka Toni odabere psića. 

 | Autor: RTL RTL

Zagrepčanka Kristina Tadić koja je rekla kako iza sebe ima dugu vezu koja je završila brodolom i nakon toga dvije godine nije ni razmišljala o ljubavi, sada ju je odlučila potražiti u Toniju. 28-godišnja menadžerica rekla je kako je upravo ona savršena za Tonija zato što je 'jedinstvena, što će on tek vidjeti'. Na crvenom tepihu osvojila ga je na prvi pogled donijevši mu kobasicu. "Hrabrost je doći s kobasom na crveni tepih", rekao joj je Toni.

Stiže treća sezona “Gospodina Savršenog”, zasad misteriozni neženja je priznao: “Ovdje sam zbog ljubavi”

 | Autor: RTL RTL

Nakon što je svih 20 djevojaka upoznalo 'Gospodina Savršenog' na crvenom tepihu, već pri ulasku u vilu stvorili su se klanovi među djevojkama, ali i prve svađe, i to nimalo bezazlene, a tri cure već su napustile villu. Ljubavna reality avantura završila je za Ana-Mariju Grdić, Nikolinu Dianežević i Nikolinu Hajtek. "Privlače me skromnost i samopouzdanje, a izrazito me odbijaju umišljenost, bahatost i neiskrenost", jasan je zgodni Splićanin koji nastavlja svoju avanturu s presostalih 17 djevojaka.

Photo: RTL

Komentari 0