Stars

Godinama jedan od najpoželjnijih neženja svijeta napokon bi trebao zaploviti bračnim vodama

  • Jon Hamm se, unatoč ozbiljnim vezama, već dugo povlači po listama najpoželjnijih neženja svijeta
  • Oduvijek je tvrdio da nema 'bračni čip' i da bi bio 'užasan otac', no nakon puno rada na sebi i terapija, čini se da je napokon promjenio priču
  • On i njegova djevojka Anna Osceola zaručili su se nakon dvije godine veze, a prije nekoliko je mjeseci otvorio dušu Howardu Sternu i priznao što ga je kočilo tolike godine

Kada čujemo ime Jon Hamm, teško je odmah ne pomisliti na šarmantnog i pomalo misterioznog marketinškog stručnjaka Dona Drapera. Upravo je uloga u, složit će se mnogi, jednoj od najboljih serija ikad snimljenih, bila prekretnica u njegovoj karijeri. Nakon planetarnog uspjeha serije 'Momci s Madisona', Jon je počeo dobivati brojne važne uloge, kako u filmovima, tako i u serijama, pa je tako glumio Matta Trenta u jezivoj epizodi 'Crnog zrcala', Teda u 'Djeverušama', a bila mu je ponuđena i uloga u filmu 'Nestala' koju je nažalost bio primoran odbiti.

51-godišnji glumac za Emmyja je bio nominiran nevjerojatnih 16 puta, a prvog je osvojio upravo zahvaljujući briljantnoj glumi u posljednjoj sezoni 'Momaka s Madisona'. Baš poput Donovog, i Jonov je privatni život prilično tajanstven i nastoji ga držati što dalje od svjetla reflektora, no s vremena na vrijeme ipak nas počasti kakvom zanimljivom informacijom. Zna se tako da je sa scenaristicom i glumicom Jennifer Westfeldt u vezi bio gotovo dva desetljeća, no unatoč tolikim godinama koje su proveli zajedno, Jon se nikada nije poželio skrasiti. Do sada. 

Jennifer Aniston koristi dodatke prehrani kako bi očuvala zdravlje i ljepotu Možda vas zanima Jesu li Jennifer Aniston i slavni glumac u romantičnoj vezi ili je to samo flert? Rubrika Stars Stars

Još prije desetak godina Jon je podijelio svoje viđenje braka, priznavši kako nikada nije imao 'bračni čip'. "Niti jedno od nas nema najbolje primjere brakova u svojim obiteljima. Ali Jen je ljubav mog života i već smo zajedno četiri puta duže nego što su moji roditelji bili u braku", rekao je dok je još bio u vezi s Jennifer. Osim što se nikada nije oženio, talentirani glumac nema ni djece, a iako je izrazio svoju naklonost prema djeci općenito, priznao je da misli da bi bio 'užasan otac'. "Vidim svoje prijatelje koji imaju djecu i pitam se: 'Stari, kako uopće stojiš uspravno, a kamoli si ovdje na poslu u 6 ujutro?'", komentirao je.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Ispostavilo se s vremenom da Jennifer ipak nije bila njegova ljubav života, a posljednje dvije godine Jon je proveo s Annom  Osceolom, kolegicom iz serije s kojom se zaručio nakon dvije godine veze. Njih su se dvoje upoznali na setu tijekom sedme i posljednje sezone u kojoj je Anna Osceola glumila Clementine, recepcionarku duhovnog utočišta kojeg je Don Draper posjetio, a iako je finale serije snimljeno još 2015. godine, među njima nije zaiskrilo sve do 2020. Anna i Jon zajedno su glumili i u kriminalističkoj komediji 'Priznaj, Fletch', a prvi su se put kao par pojavili u javnosti na after partyju prošlogodišnje dodjele Oscara.

Sandra Bullock Možda vas zanima Sandra Bullock neće se, izgleda, više nikad udati. Evo što glumica kaže o tome... Rubrika Stars Stars

Prilikom gostovanja u radijskoj emisiji Howarda Sterna 'SiriusXM' prošlog rujna, Jon je priznao da je u 'udobnoj' fazi svog života u kojoj se može zamisliti u braku. "Trenutno sam u vezi i ugodno mi je", rekao je. "To je osjećaj brige o nekome i kada se netko brine o tebi. Iza mene je dugotrajan proces rada na sebi, mom mentalnom zdravlju, i svim stvarima s mojim terapeutom", prizao je tada. "Trebalo je vremena za raspakirati svu tu traumu i shvatiti da kad izgubiš nekoga tko ti je toliko važan, poput majke (Hammova mama  je umrla kad je imao 10 godina), tako rano, da to otvara ranu koja blokira dosta emocionalne dostupnosti, dostupnosti općenito i ranjivosti. Tek u posljednjih nekoliko godina sjedio sam i stvarno razmišljao o svim tim stvarima, i to je vezu u kojoj sam sada učinilo još značajnijom i otvorilo mogućnost za stvari poput braka, djece, definicije nove verziju sreće, života, dobrobiti", bio je iskren. A hoće li vječiti neženja doista i završiti u braku, i s djecom, najbolje će pokazati vrijeme. Čak je i Don Draper do ovoga stigao prije njega, a Jon nam, moramo priznati, zvuči puno zrelije, odgovornije i samosvjesnije. 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Sretno