Stars
Jennifer Aniston koristi dodatke prehrani kako bi očuvala zdravlje i ljepotu

Jesu li Jennifer Aniston i slavni glumac u romantičnoj vezi ili je to samo flert?

  • Strani mediji pitaju se je li Jennifer Aniston u vezi s glumcem Jonom Hammom?
  • Već mjesecima se nagađa je li ovaj par samo radi zajedno ili se na spolu dogodila ljubav
  • Jennifer je od 2017. razvedena od bivšeg supruga Justina Therouxa

Jennifer Aniston podgrijala je glasine o svojoj novoj romantičnoj vezi: glumica iz 'Prijatelja' je nedavno imala slatki susret sa zvijezdom serije 'Momci s Madisona', Jonom Hammom

Možda vas zanima Je li Brad Pitt pronašao utjehu u novoj romansi? Tko je Ines de Ramon s kojom ga sve češće viđaju? Rubrika Stars Stars

Naime, 53-godišnja glumica viđena je kako čavrlja sa svojim 51-godišnjim kolegom iz serije 'The Morning Show' Jonom Hammom dok je prodavala proteinske pločice u videu koji je u srijedu podijeljen na Instagramu. 

Inače, njih dvoje romantično su povezivali tabloidi kao što je Star, premda je glumac javno pričao o tome koliko je zaljubljen i želi se skrasiti sa svojom sadašnjom djevojkom Annom Osceolom.

U međuvremenu, Aniston je ove jeseni za magazin Allure rekla da želi izlaziti i da je otvorena za novu ljubav nakon dva razvoda.

Aniston je sada podijelila isječak na svom Instagram profilu na kojem se vidi kako prodaje proteinske proizvode tvrtke Vital Proteins. Glumica iz serije 'Prijatelji' prije dvije godine sklopila je poslovnu suradnju s tvrtkom koja se bavi proizvodnjom dodataka prehrani. U videu Anistonin kolega iz serije 'The Mornig Show' Hamm također dolazi do štanda. Dok njih dvoje razgovaraju, glumica ležerno prebacuje svoj kardigan preko ramena kako bi otkrila majicu bez rukava i preplanula ramena. Koketira li to s kolegom glumcem? Hmmm…

 | Autor: Instagram Instagram

Jon Hamm je zapravo zauzet?

Kako prenosi 'Daily Mail', razni tabloidi već su izrazili sumnje da su Aniston i Hamm već dugo u ljubavnoj vezi. Ali, Hamm bi trebao biti u vezi s Annom Osceolom. 

S druge strane, u životu Jennifer Aniston sigurno bi bilo mjesta za novu ljubav: ona je od 2017. razvedena od bivšeg supruga Justina Therouxa. Njih  dvoje bili su u braku dvije godine. Propao joj je i prvi brak: od 2000. do 2005. bila je u braku s Bradom Pittom.

Je li romantična veza na pomolu, možda treća sreća ili samo jako, jako dobra reklama za proteine?

Možda vas zanima Snimanje ljubavnih scena nije lako. 14 zvijezda ispričalo je što im je bilo najgore Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Ne moze ona dugo s nikim