Stars
Sandra Bullock

Sandra Bullock neće se, izgleda, više nikad udati. Evo što glumica kaže o tome...

  • Premda je Sandra Bullock jedno od najprepoznatljivijih lica u Hollywoodu, svoj život nastoji držati podalje od svjetla reflektora 
  • To se odnosi i na njezinu vezu s Bryanom Randallom, s kojim je od 2015. godine te joj pomaže u odgoju njezino dvoje djece, Laile i Louisa
  • Unatoč tome što je sad u sedmogodišnjoj vezi, njezin bivši suprug Jesse James mogao bi biti i zadnji s tom titulom

Privatni život Sandre Bullock intrigira obožavatelje otkako je stekla međunarodno priznanje svojom sporednom ulogom u blockbusteru iz 1990-ih, 'Brzina'. Premda je hollywoodska zvijezda nevjerojatno strastvena u očuvanju svoje privatnosti, pokazalo se da je neke aspekte njezina osobnog života, posebice mučan razvod od voditelja Jessea Jamesa, bilo prilično teško zadržati u tajnosti.

Možda vas zanima Savršen je trenutak za isprobati vegetarijanski chili prema receptu Jennifer Garner Rubrika Life&style Life&style

Prije nego što se njihov petogodišnji brak raspao 2010. godine, činilo se kako su James i Bullock jako zaljubljeni te u skladnoj vezi, a Bullock je zaljubljeno pričala o svom suprugu čak i dok je 2010. primala Oscara za najbolju glumicu za film 'Priča o junaku'. Obožavatelji su stoga bili zgroženi (a i ona, vjerojatno) kad su se, jedva tjedan dana kasnije, pojavile informacije da je James više puta prevario glumicu. 

Evo zašto bi, unatoč sadašnjoj izgleda vrlo sretnoj sedmogodišnjoj vezi u kojoj jest, Jesse James mogao biti posljednji suprug kojeg je Sandra Bullock imala.

8. Nekadašnji savršeni par

Sandra Bullock i Jesse James imali su sva obilježja savršenog hollywoodskog para. Činilo se kako su njih dvoje na javnim događanjima potpuno fokusirani jedno na drugo, a i nerijetko su lijepo pričali jedno o drugome u intervjuima.

„Prekrasna je. Nevjerojatna je. Oduzima mi dah“, izjavio je Jesse za Bullock nakon što je glumica osvojila Oscara 2010. godine. „Ponekad je pogledam i jednostavno ostanem bez daha“. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

7. Romansa koja završava razvodom 2010. godine

Samo nekoliko dana nakon monumentalnog osvajanja Oscara, pojavile su se informacije da ju je James varao u više navrata s više žena, a neke afere sezale su nekoliko godina unatrag. „Bio sam nevjeran svojoj supruzi i neću to poricati“, priznao je James u jednom intervjuu u to vrijeme. „Savršen brak, savršenu ženu i pomajku odbacio sam zbog svojih postupaka“. 

6. On je kriv za propast braka Sandre Bullock

Jesse James preuzeo je potpunu odgovornost za rastavu, pa se čak prijavio u rehabilitacijsku ustanovu kako bi riješio 'osobne probleme'. „Samo je jedna osoba kriva za cijelu ovu situaciju, a to sam ja“, rekao je tada. „Zbog svoje loše prosudbe zaslužujem sve loše što mi se događa“. Pokajnik...

5. "To se moralo dogoditi da bih shvatila što je obitelj"

Mjesec dana nakon pojavljivanja neugodnih optužbi, Sandra Bullock podnijela je zahtjev za razvod od Jamesa, čime je njihov petogodišnji brak iznenađujuće i bez presedana prekinut. Premda je glumica jedva ikada komentira skandal, jasno je da je uspjela prebroditi tešku krizu zbog razvoda.

„Moj život je krenuo putanjom koja nije bila baš ugodna“, rekla je u jednom intervjuu 2018. godine. „Ali, osjećam da se to moralo dogoditi kako bih u potpunosti shvatila što je obitelj“. 

4. Hoće li se Sandra Bullock ikada ponovno udati?

Pet godina nakon razlaza s Jamesom, Sandra Bullock počela je vezu s fotografom Bryanom Randallom.

Unatoč tome što su u vezi već sedam godina, njih dvoje još se nisu vjenčali, a malo je vjerojatno da će to učiniti u bliskoj budućnosti. Bullock i Randall još uvijek ne eksponiraju svoju vezu premda zajedno odgajaju usvojenu djecu glumice, Louisa Barda i Lailu.

3. Što Sandra Bullock misli o braku

Za Sandru Bullock brak više nije preduvjet za uspješnu ljubavnu vezu.

„Ne želim reći da se svi trebaju ponašati kao što se ja ponašam, ali ne trebam papir kako bih bila odana partnerica i majka“, rekla je u jednom intervjuu. „Ne treba mi nitko govoriti da treba biti tu i u najtežim vremenima. Ne treba mi se objašnjavati da je lakše  prebroditi oluju s dobrim čovjekom“. 

2. Hoće li Sandra Bullock prekinuti s Bryanom Randallom?

To što joj brak nije u planu ne znači da Sandra Bullock ne voli svog partnera. „Prošla sam kroz proces razvoda“, rekla je tijekom jednog televizijskog intervjua. „Pronašla sam ljubav svog života. Dijelimo dvoje prekrasne djece, tj. troje djece, jer tu je i njegova starija kćer. To je najbolja stvar ikada“. 

1. Sandri Bullock su djeca na prvom mjestu

Sandra Bullock odlučila je dati prednost odgoju svoje dvoje djece umjesto da postane supruga. Tijekom svog pojavljivanja u emisiji 'Red Table Talk', glumica je pozvala obožavatelje da svoju djecu uvijek stavljaju na prvo mjesto, čak i kada procjenjuju potencijalne romantične partnere.

„Razmisli kakav bi on roditelj bio. Razmisli kakav bi ti roditelj bila“, rekla je. „A što ako se nešto dogodi? Biste li oboje bili izvrsni roditelji toj djeci čak i ako ne biste uspjeli kao par? Prvo misli na djecu“. 

Sandra i Bryan zajedno su od 2015. godine

Glumica i njezin partner fotograf su u vezi, ali Bullock je u rijetkim  prilikama progovorila o svom privatnom životu, što uključuje i Bryana. Pojavljujući se u emisiji Red Table Talk u prosincu, zvijezda se konačno raspričala o „ljubavi svog života“, govoreći i o njihovoj djeci, uključujući Bryanovu odraslu kćer iz prethodne veze. 

Njih dvoje upoznali su se nakon što ga je Sandra angažirala za fotografiranje za peti rođendan njezina sina. Nazvala ga je tada i 'svecem', jer joj je pomogao u odgajanju djece čak i nakon što su samo kratko vrijeme bili zajedno. „Bio je tako sretan, ali je bio i uplašen. Ja sam buldožer. Moj život je već bio kompleksan, a onda se pojavilo ovo predivno ljudsko biće koje ne želi imati ništa s mojim životom, nego je tek čovjek koji želi biti sa mnom.“

Zvijezda se povlači kako bi odgajala svoju djecu?

Dobitnica Oscara nedavno je najavila da će se povući iz glume kako bi se usredotočila na odgoj svoje djece. U jednom intervjuu je izjavila: „Baš sam izgorjela i potrošila se. Tako sam umorna i nisam sposobna donositi zdrave, pametne odluke i sada to znam“. 

Last Of Us Možda vas zanima Nova hit serija 'The Last of Us' druga je najgledanija HBO premijera u više od desetljeća Rubrika Life&style Life&style
Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    briga je