Stars

Ella Dvornik opet je eksperimentirala s kosom, nova frizura je oduševila njezine pratitelje

  • Ella Dvornik poznata je po svojim promjenama boje kose, ali i frizure
  • U posljednjih par mjeseci Ella nas je iznenadila s nekoliko novih lookova
  • Ovog puta se opet odlučila za ekstenzije kojima je istaknula svoju novu plavu boju kose

Otkad znamo za influencericu Ellu Dvornik povezujemo ju s raznim promjenama imidža. Nakon što je prošla brojne faze, Ella se smirila što se modnog izričaja tiče, ali ljubav prema promjenama boje kose i frizure je ostala. Tako se vrlo često, na svojim društvenim mrežama, zna pohvaliti novim lookom koji iznova oduševi njezine mnogobrojne pratitelje, a tako je bilo i ovog puta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Uz fotografiju je napisala da je sretna promjenom te da je odlučila sve promijeniti osim muža. '' Kosa je bila na vrhu prioriteta, a život je ljepši s ekstenzijama! Bar meni.'' Vrlo brzo objavu je lajkalo preko 47 tisuća pratitelja, u komentarima su se nizali sami komplimenti, a mnogi ne mogu vjerovati kako joj baš svaka frizura pristaje odlično. Novu frizuru komentirala je i Jelena Veljača koje je napisala "Ajme" uz emotikon srca.

Možda vas zanima Indira se pohvalila novom frizurom, a oduševljeni obožavatelji poručili su joj: "Bolje ti stoji" Rubrika Stars Stars

Prije mjesec dana Ella se pohvalila novom bojom kose te je samu sebe nazvala blondetom zbog kombinacije boja kose, a sada je tu boju dodatno istaknula tako što je stavila ekstenzije koje joj lijepo pristaju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Inače, Ellu smo dosad mogli vidjeti u gotovo svakoj boji kose od narančaste, plave, sive, crne i drugih, a svaki put ih je nosila na svoj način te su izgledale potpuno prirodno. Ella nas je naviknula na promjene pa već sada s nestrpljenjem očekujemo idući look.

Možda vas zanima Ella Dvornik objavila kako je suprug Charles izgledao - prije sijede kose i aparatića za zube Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0