Stars

Indira se pohvalila novom frizurom, a oduševljeni obožavatelji poručili su joj: "Bolje ti stoji"

  • Indira Levak posljednjih je godina vjerna kratkoj kosi pa je mnoge iznenadila njezina najnovija objava na Instagramu
  • Pjevačica je pokazala kako bi izgledala s nešto dužom kosom te je za svoj novi izgled dobila niz komplimenata
  • Među oduševljenim komentatorima našao se i njezin suprug Miro, koji je ustanovio da "izgleda bolje od Lepe Brene u najboljim danima"

Pjevačica Indira Levak objavila je na Instagramu fotografiju koja prikazuju njezinu novu frizuru. Premda smo kroz njezinu dugogodišnju karijeru Indiru navikli gledati u različitim izdanjima, posljednjih godina vjerna je kratkoj plavoj kosi. No, ovoga puta pjevačica je pokazala kako bi izgledala s nešto dužom plavom kosom. A sudeći prema komentarima, ova promjena je s oduševljenjem dočekana kod njezinih obožavatelja.

Možda vas zanima 'Prljava brineta' je novi trend u bojenju kose koji već rado nose i neke slavne dame. Pogledaj kako super izgleda Rubrika Beauty Beauty


"Vama stvarno stoji super ova dužina, nemojte imati kratku kosu, nikako i opet nikako, ovo je top", "Bolje ti stoji ovako kosa", "Nikad ljepša", "Frizura je top", bili su samo neki od komentara koji su pozdravili Indirinu transformaciju. Ipak, čini se kako je riječ o privremenoj promjeni nastaloj zbog uloge u žiriju showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Tako smo početkom ožujka imali priliku vidjeti i kako to Indira izgleda s voluminoznom kovrčavom kosom te se prisjetiti njezinog dugokosog izdanja.

Možda vas zanima Vječna frizura sada ima mali pomak! Bob se 2020. stilizira na nov, drukčiji način Rubrika Stars Stars

No, čini se kako se njezinim pratiocima najviše sviđa upravo ovo posljednje izdanje i duža bob frizura. "Trebaš nositi dužu kosu! Mnogo ti ljepše stoji, dok si imala dugu crnu kosu još s kikicama kupovala sam CD-ove i kasete samo da bih ti gledala slike koliko si bila lijepa i moćna" - otkrila joj je jedna obožavateljica. A Indirinu transformaciju nije propustio prokomentirati ni njezin suprug Miro Levak koji je ustanovio sljedeće: "Vauu, ovako izgledaš bolje i od Lepe Brene u najboljim danima". A kako se tebi sviđa Indirina "nova" frizura?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0