Stars

Indira je proslavila godišnjicu braka - pogledaj kako je odgovorila suprugu

  • Pjevačica Indira Levak, danas slavi šestu godišnjicu braka sa suprugom Miroslavom
  • Na Instagramu je čestitala suprugu godišnjicu, a pristigle su im brojne čestitke
  • Indira i Miroslav su se vjenčali 2014. godine u Bjelovaru nakon godinu dana veze

Današnji datum ima posebno značenje za pjevačicu Indiru Levak (46) i njezinog supruga Miroslava. Naime, prije točno šest godina par je ozakonio svoju jednogodišnju vezu na imanju Coner u blizini Bjelovara. Indira je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju snimljenu na njihovom balkonu, a uz nju poruku u kojoj se malo i našalila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

''Koja nam je ovo godišnjica? - pita Miro. Peta - odgovara Indira. -Ali to si mi rekla prošle godine! - E pa nisam ja takva da danas pričam jedno, a sutra drugo! Sretna nam godišnjica ljubavi'', tako je glasila poruka ispod fotografije, a pratitelji su odmah krenuli s čestitkama i najljepšim željama.

Možda vas zanima Dirljive riječi koje je Maja Šuput uputila suprugu za prvu godišnjicu braka Rubrika Life&style Life&style

Prošle godine, Indira je godišnjicu na društvenim mrežama obilježila slikom sa vjenčanja pa smo se tako mogli prisjetiti vjenčanice modne kuće Vesna Sposa u kojoj je mladenka zablistala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Ljubavna priča pjevačice i poduzetnika je počela kao prijateljstvo nakon što su se prije gotovo osam godina upoznali u teretani, a Indira ne krije koliko je sretna uz Miroslava. Par zajedno i dizajnira i izrađuje moderan namještaj, a sami sebi su najbolja reklama jer se on često nalazi na njihovim slikama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Možda vas zanima Modrići slave 10. godišnjicu braka: prisjetili smo se slika s vjenčanja ovog netipičnog para iz svijeta nogometa Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zorobabel

    Da tako ne izjavi dobila bi ona od njega šamarčinu i preko zubiju kao i inače kako dobije ako ga ne posluša. Joj joj kriminalac jedan, a i ona isto, treba ih uskok pročešljati