Life&style

Dirljive riječi koje je Maja Šuput uputila suprugu za prvu godišnjicu braka

  • Maja Šuput i Nenad Tatarinov danas slave prvu godišnjicu braka
  • Pjevačica je svom odabraniku uputila nježne riječi u objavi na Instagramu
  • "Hvala ti za bajku..."

 

Vrijeme brzo leti pa je već prošla godina dana od bajkovitog vjenčanja Maje Šuput i Nenada Tatarinova, a pjevačica je svom odabraniku jutros uputila nježne riječi u povodu njihove prve godišnjice braka: 

"Hvala ti za bajku koja se dogodila prije točno godinu dana, hvala ti za bajku koja traje već 365 dana, hvala ti što si me tako brzo zavolio, zaručio, oženio... Sretna ti PRVA godišnjica braka i kao što si mi jutros rekao: 'Još sto pa opet. Volim te'". 

Možda vas zanima Maja Šuput na Instagramu pokazala kako izgleda ljubav u doba korone Rubrika Stars Stars

Maja i Nenad vjenčali su se prije godinu dana u istarskim Balama, na imanju Meneghetti. Par je vjenčala matičarka pod vedrim nebom, pred nekolicinom prijatelja i najbliže obitelji. Večera se odvijala u staklenom šatoru koji je bio ispunjen predivnim bijelim cvijećem i romantičnim svijećama, a za večerom je goste iznenadio i raskošan vatromet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And they lived Happily Ever After... 💞

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Tijekom cjelodnevne ceremonije Maja je promijenila četiri haljine, a vjenčanicu u kojoj je rekla 'Da' dizajnirao je Marko Grubnić, kojemu je inspiracija bio izraelski dizajner Elihav Sasson. Do oltara je pjevačica koračala u posebno raskošnoj haljini s otvorenim leđima i ispunjenoj prozračnim tilom u kojoj je izgledala senzacionalno.

Možda vas zanima Maja Šuput otkrila zašto ne želi biti domaćica, s kakvim je dečkima bila, ali i kako izgleda bez šminke Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0