Stars

Udaje se Maja Šuput! Pogledajte PRVE FOTKE priprema za sutrašnje vjenčanje!

  • Nakon trodnevne djevojačke proslave u Beogradu, stigao je red i na vjenčanje
  • Pjevačica Maja Šuput sutra će se udati za svog zaručnika Nenada Tatarinova
  • Detalji o vjenčanju drže se u tajnosti, alpopularna pjevačica ranije je najavila višednevnu feštu

Prije nešto malo manje od mjesec dana, točnije 12. travnja, pjevačica Maja Šuput oduševila je svoje obožavatelje na društvenim mrežama fotografijama sa svoje djevojačke zabave. S najbližim prijateljicama (djeverušama i kumom) i najboljim prijateljem Markom Grubnićem provela je svoje posljednje "djevojačke" dane u Beogradu, a proslava je trajala tri dana. Buduća mladenka i njezina ekipa o svemu su izvještavali pratitelje na društvenim mrežama, ali jedan podatak ostao je tajna - datum vjenčanja!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prezivjeli smo 👏👏👏👏 I DO CREW ❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pjevačica ga nije željela otkriti, ali, kako doznajemo, sutra, 11. svibnja, uplovit će u bračnu luku sa svojim zaručnikom Nenadom Tatarinovom. Vjenčanje će se održati u Istri na istom imanju na kojemu su se prošle godine u srpnju vjenčali pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka. Bajkovito imanje Meneghetti nalazi se u malenom istarskom mjestu Bale.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Na čarobnoj su lokaciji pripreme u punom jeku kako bi za sutrašnji dan sve bilo u savršenom stanju.

 | Autor: MISS7/PIXSELL MISS7/PIXSELL

Par je zajedno od studenog 2017. godine. Upoznali su se u jednom šibenskom hotelu u kojemu je Nenad radio kao menadžer. Samo dva mjeseca kasnije, 11. siječnja 2018. godine, Nenad je zaprosio Maju na Maldivima. Tu su vijest odlučili neko vrijeme zadržati za sebe, a podijelili su je s javnošću tek u ožujku prošle godine kada je 39-godišnja pjevačica objavila njihovu zajedničku fotografiju s plaže. U opisu je napisala: "Nedostaje mi ljeto i dan kad sam rekla 'Da.' Zaručeni na Maldivima 11. siječnja 2018." 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Missing my summer... ☀️☀️☀️ And THE day I said YES... 💍❤️💍 Engaged 11.01.2018. Maldives 💑

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Možda vas zanima Maja Šuput i Marko Grubnić modno usklađeni u veselom izlasku Rubrika Stars Stars

Maja je ranije izjavila kako su se htjeli vjenčati još prošle godine, ali da nije imala ni jednu slobodnu subotu. Priznala je kako i sama jedva čeka da se uda, ali i da njezin 35-godišnji zaručnik više ne želi slušati kako mu govori da nema vremena pa je uzeo stvar u svoje ruke. Najavila je kako će to biti tulum desetljeća, ali da svadba neće biti velika jer, kako kaže, morala bi pozvati pola države. 
 

Poznato je da im je prvotni plan bio vjenčati se u Turskoj, ali od toga su odustali zbog logistike i nedostatka vremena. Otkrila je da će, prema tome, vjenčanje biti u Hrvatskoj i da će vjerojatno trajati nekoliko dana. Također je izjavila kako joj ne pada na pamet pjevati na svojoj svadbi i da neće uzeti Nenadovo prezime, već će ga samo dodati nakon svoga. Osim toga, nije krila ni da joj je želja postati majka
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrating our first year of engagement 💍( 11.01.2018.) ❤️👫

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Poznavajući Maju, ovaj nas vikend zasigurno očekuju brojna iznenađenja i pravi spektakl. Vjerujemo kako će se o njezinom vjenčanju još dugo pričati i da zabave i glamura neće nedostajati. Ipak je Maja kraljica dobre zabave i vjenčanja!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obozavam vjencanja , pogotovo ovakva 👋👋👋👋 Bravo ekipa 💪

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Budućim mladencima želimo puno sreće u bračnom životu!

Photo: Instagram @majasuput

Komentari 0