Stars

Maja Šuput otkrila zašto ne želi biti domaćica, s kakvim je dečkima bila, ali i kako izgleda bez šminke

  • Maja Šuput zasjela je u stolac nasuprot Filu Tilenu i u intervjuu otkrila mnoge pikanterije iz privatnog i poslovnog života
  • U emisiji "Podcast Inkubator" pjevačica je tako progovorila kako je doživjela posljednje tjedne, ali i otkrila zašto ne želi biti domaćica i koji kućanski aparat nema u stanu
  • Progovorila je i o bivšim ljubavima, ali i bi li mogla biti s nekim tko zarađuje prosječnu hrvatsku plaću

Maja Šuput jedva je dočekala na svoj novi angažman, a iako se samo preselila na drugu fotelju kaže kako ima osjećaj da je bila na top tulumu i došla prekasno doma. Popularna pjevačica zapravo je bila gošća YouTube emisiji "Podcast Inkubator" a voditelju Filu Tilenu ispričala je puno zanimljivih detalja iz privatnog i poslovnog života. 

Možda vas zanima Maja Šuput nije vjerovala da će karantena ovo napraviti od nje! Evo čime se bavi u izolaciji Rubrika Stars Stars

Situacija s epidemijom, otkrila je, blokirala joj je angažmane vezane za svadbe godinu i pol dana unaprijed, a kaže kako se do sada odmorila i da joj se zapravo uopće ne spava. 

''Spavam po četiri sata i to mi je dosta. Navikla sam se da sam preko dana umorna i da mi je loše. Kako večer ide kasnije i pada mrak, meni je super, sve je ljepše…Nisam puno više spavala i u ovom periodu. Jedino što je kod mene bilo promijenjeno je to što sam prvi put u životu više od tri dana u komadu bila kod kuće, i to 50 dana. Čistila sam, veliki sam radnik, ali ne želim biti domaćica. Sada sam svašta radila i krenula sam učiti talijanski, a onda se dogodio potres što mi je omelo koncentraciju’’, ispričala je Maja. Voditelju je priznala kako je poslije potresa dobila ‘’PTSP’’, ali ne želi si to priznati. 

‘’Kad nema potresa, sanjam potres i budim se u suzama. Dođe mi da prodam stan i odem negdje drugdje’’, priznala je Maja i dodala kako nije pretrpjela materijalnu štetu, već mentalnu. 

Možda vas zanima Maja Šuput na Instagramu pokazala kako izgleda ljubav u doba korone Rubrika Stars Stars

Maja je ispričala kako je jutro kada se dogodio potres izletjela u suprugovom ogrtaču bosa vani na snijeg, a zahvalna je suprugu Nenadu Tatarinovu što se pribrao i pronašao ključeve od auta nakon čega se par sklonio na sigurno, na livadu kod Zagrebačkog velesajma.

Ispričala je kako ne zna kuhati, niti za ovu aktivnost ima interesa, a hrani se uglavnom po restoranima. ‘’Trebali bismo živjeti kako bi radili ono što nas veseli’’, rekla je Maja koja je i priznala kako kod kuće nema perilicu za rublje već koristi usluge servisa. 

No, zato je za vrijeme karantene kuhao Majin suprug Nenad Tatarinov, a pjevačica je priznala kako se udebljala . "Svaki dan, to su bakanalije, delicije, tartufi.. Moram biti čovjek, degustiram", rekla je Maja koja inače slatko jede samo ujutro i izbjegava jesti proizvode iz pekarnice I brze hrane. Održavanju linije pomažu joj i gaže na kojima može izgubiti i dva kilograma

Voditelj je upitao bi li skinula šminku, a Maja je odgovorila kako u milijun intervjua do sada nije čula gluplje pitanje. "Naravno da Hrvate zanima kako izgledam bez šminke, jer to ne mogu vidjeti. Ja sebi izgledam bez veze, basic", rekla je pjevačica. 

Disciplini je naučio tata koji je bio glazbeni menadžer i vojnik.

"Naučio me da na bini nikad ne gledam na sat, jer to uvijek neki organizator vidi. I da nikad ne pjevam točno, jer uvijek netko gleda jesi li produžio. I da je najskuplja subota ona koju nisi išla raditi", ispričala je.

"Ja imam svoj stan, svoj auto, svoje prijatelje, svoje cipele, sve sam si kupila sama. Manje te pogađa kad pročitaš u novinama da sam operirala nos, koji nisam operirala. ", istaknula je Maja.

Pjevačica se osvrnula i na svoje dosadašnje partnere. "Birala sam muškarce koji su bili potpuno krivi za mene, ali su se bojali da ne ispadnu manje bitni jer nisu javne osobe, da su svojim lažnim ponašanjem odavali lažnu sigurnost. Glasniji je pa misli da će mene verbalno nadglasati. Imala sam problem s ljigavim muškarcima, šarmerima bez pokrića koji su na prvu dopadni, ali jako samodopadni. Veliki šmekeri", objasnila je. Dodala je kako je mogla i bez te škole. 

Možda vas zanima Maja Šuput ponovno nas je iznenadila. Nikad je nismo vidjeli u ovoj ulozi! Rubrika Stars Stars

Odgovorila je i na pitanje bi li mogla biti s nekim tko zarađuje prosječnu hrvatsku plaću. "Ja sam imala dva ili tri dečka koji nisu imali za kikiriki. Puklo je zbog njihove nesigurnosti, jer ih je to jako mučilo", ispričala je. Objasnila je da je njoj bilo normalno da ako ima za sebe, ima i za njih.

Sreću u ljubavi Maja je pronašla uz svog supruga Nenada Tatarinova koji joj je već četvrti dan nakon upoznavanja rekao da je voli, a nakon pet mjeseci veze i zaprosio. U Nenadu Maja je pronašla puno sličnosti sa svojim ocem. ‘’Uvijek je bio sređen do bola, s frizurom i parfemima, volio je da se svidi ženama. Meni je uvijek bilo normalno da muškarac ima košulje", ispričala je Maja za svoga oca. 

Majino gostovanje oduševilo je brojne njezine obožavatelje koje su svoje dojmove ostavili na njezinom Instagram profilu
''Svaka čast ženo! Napokon jedan intervju koji je dokazao koliko žene mogu biti jake i moćne bez obzira na spol. Napokon nešto gdje si rekla sve bitno o uspješnim i snažnim ženama. Šalu, smijeh, zezanciju i sve sto posjeduješ na stranu. Svestranošću, upornošću i radom si sve sama postigla i ne samo žene već i muškarci ti se mogu samo diviti’’, jedan je od komentara. 

Posebno simpatični bili su stihovi jednog od obožavatelja: Maja do jaja, gdje god da se pojavi nastane žuraja. I mala i slatka u džepić bi stala a živa je čigra, svi skaču kad ona pleše i igra.’’

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0