Stars

Modrići slave 10. godišnjicu braka: prisjetili smo se slika s vjenčanja ovog netipičnog para iz svijeta nogometa

  • Samozatajni bračni par Modrić danas slavi 10. godišnjicu braka
  • Par je u vezi od 2006. godine, 2010. godine su sklopili građanski brak, a godinu dana kasnije i crkveni
  • Posljednjih osam godina Vanja i Luka žive u Madridu sa svoje troje djece

Kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od naših najtrofejnijih sportaša, Luka Modrić (34) danas slavi 10. godišnjicu braka sa suprugom Vanjom. Pomalo netipičnom paru iz svijeta nogometa ovo je jedna od dvije godišnjice braka jer su prvo sklopili građanski brak 12. svibnja 2010. godine (Vanja je bila u poodmakloj trudnoći s prvim sinom Ivanom), a zatim su 11. lipnja 2011. i crkveni brak. Par je prije vjenčanja bio četiri godine u vezi, a javnost i dan danas oduševljavaju svojom nenametljivosti i samozatajnosti. 

 | Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Tijekom njihove duge veze i braka rodilo im se i troje djece - Ivano (9), Ema (7) i Sofia (2), a obitelj već osam godina živi u Madridu gdje Luka igra za istoimeni klub. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Iako svoj privatni život ne vole dijeliti s javnosti, njihov dugogodišnji odnos nije bio tipičan brak nogometaš-manekenka. Vanja (37) je uvijek bila drugačija, njezin profil na Instagramu je zatvoren za javnost i namijenjen je samo bliskim prijateljima, ne voli se izlagati u javnosti, a puno pomaže i suprugu kad je u pitanju njegova karijera. 

Možda vas zanima Jesi li uočila sličnost između Vanje Modrić i Kate Middleton? Osim fizičke sličnosti, dijele još neke zanimljive podudarnosti Rubrika Stars Stars

Tri godine stariju Vanju, djevojačkog prezimena Bosnić, nikad nije privlačilo razmetanje glamuroznim životom koji si može priuštiti. Mnogi je se sjećaju kao jednostavne djevojke sportskog odjevanja s minimalno make upa i kose svezane u rep. Priča između nje i njezinog supruga je počela jednim telefonskim pozivom kad je Vanja na poslu dobila zadatak nazvati Luku. Vrlo brzo nakon poziva par je započeo svoju vezu te zajednički život dvije godine kasnije. Zajedno su se 2008. godine preselili u London kad je Luka potpisao ugovor s Tottenhamom, a 2012. godine su se preselili u Madrid. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Osim što je posvećena obitelji, zgodna Vanja se cijelo vrijeme i brine o karijeri supruga, a šuška se da je njezina odluka presudna kad je riječ o velikim životnim odlukama. Šuškalo se tako da je ona razgovarala s čelnicima Intera o Lukinom eventualnom prelasku u taj klub. Također, Vanja snima sve suprugove utakmice, a zatim ih zajedno gledaju i komentiraju. 

Možda vas zanima Prava dama: Vanja Modrić izgledala je tako profinjeno na promociji Lukine knjige Rubrika Stars Stars

Ovaj skromni par kupio je i kuću u  Zagrebu gdje se planiraju skrasiti nakon što Luka završi svoju karijeru, a do tada možemo uživati u rijetkim obiteljskim fotografijama koje nogometaš s vremena na vrijeme podijeli na svom Instagram profilu. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0