Stars

Prava dama: Vanja Modrić izgledala je tako profinjeno na promociji Lukine knjige

  • Luka Modrić sinoć je održao promociju svoje autobiografije 'Moja igra'
  • Toj prilici prisustvovala je i njegova obitelj
  • Lukina supruga Vanja pojavila se u decentnom izdanju  

"Vanja mi je bila najveća podrška od početka moje karijere, pogotovo u najtežim trenucima", rekao je nogometaš Luka Modrić na sinoćnjoj promociji svoje knjige 'Moja igra' održanoj u zagrebačkoj Esplanadi, dok ga je s ponosom iz prvog reda u publici bodrila njegova supruga Vanja okružena njihovom djecom, sinom Ivanom te kćerima Sofijom i Emom.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

U svojoj autobiografiji kapetan naše nogometne reprezentacije opisuje svoj inspirativni životni i karijerni put u kojima veliku ulogu ima 39-godišnja Vanja, za koju kažu da sudjeluje u svim važnim odlukama o Lukinoj karijeri te da snima sve suprugove utakmice, koje zatim zajedno analiziraju.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Možda vas zanima Evo koliko košta haljina koju je Vanja Modrić nosila na vjenčanju Ćorluka Rubrika Moda Moda

Na sinoćnju promociju Lukine knjige došla je onako kako smo je naviknuli viđati u ne baš čestim pojavljivanjima u javnosti - odjevena decentno, elegantno, u pomno odabranim komadima. U crno-bijeloj midi haljini, crnim salonkama,  gotovo bez nakita i s prirodnim make upom, lijepa Vanja je blistala uz svoju obitelj i još jednom pokazala da manje itekako može biti više.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Uz Lukinu suprugu i djecu te roditelje, na promociji su bili i kolege - kapetana su bodrili Mateo Kovačić, Ivan Perišić, ali i njegov bivši izbornik Slaven Bilić te aktualni Zlatko Dalić. Gost na promociji bio je i njegov suigrač, zvijezda Real Madrida Marcelo Vieira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a pleasure to have u in Croatia hermano! Brothers ❤️❤️

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

 

 

Photo: Sanjin Strukić/Pixsell

Komentari 0