Moda

Evo koliko košta haljina koju je Vanja Modrić nosila na vjenčanju Ćorluka

Supruga Luke Modrića na vjenčanju Franke i Vedrana pojavila se u crno-bijeloj haljini koju smo morali odmah locirati. Upozoravamo, cijena je paprena...

Vanju Modrić ne viđamo tako često na društvenim događanjima, ali jedno nikako nije mogla propustiti prošli vikend - vjenčanje Vedrana i Franke Ćorluke! Na vjenčanju godine, supruga najboljeg igrača Svjetskog prvenstva i kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića, pojavila se u crno-bijeloj mini haljini koju smo odmah locirali na poznatoj dizajnerskoj online shopping stranici Farfetchu.

 

Objavu dijeli HrvatskaRusia2018 (@cro.2018)

Radi se o svilenom Valentino modelu iz nove sezone, koju krasi monogramski print brenda. Luksuzna haljina izrađena je od crne i bijele svile, osim printa, haljinu obilježavaju asimetrični rukavi i detalj mašne koja se veže u struku. Vanja je uz Valentino haljinu iskombinirala jednostavne crne sandale, a kosu podignula u jednostavnu frizuru i bila je baš lijepa. 

 | Autor: farfetch.com farfetch.com Valentino Monogram Print Dress, 2.792 eura

Jedna stvar je sigurna: ova haljina ne dolazi s malom cijenom... Ako želiš ovu Valentino haljinu, pronašli smo je na online shopping stranici Farfetch, a košta 20.645 kuna! 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0