Beauty

'Prljava brineta' je novi trend u bojenju kose koji već rado nose i neke slavne dame. Pogledaj kako super izgleda

  • Situacija u kojoj su nedavno bili zatvoreni frizerski saloni nagnala te na to da poželiš boju kose koja je praktičnija za održavanje?
  • Možeš se odvažiti isprobati tzv. prljavu brinetu, odnosno nijansu koja savršeno spaja lakoću plave i praktičnost smeđe boje kose
  • Još jedna sjajna stvar jest da tamni vrhovi ovdje nisu problem, štoviše čak su i poželjni te će ti to zasigurno skratiti vrijeme između odlazaka frizeru

Brineta si ili plavuša koja je poželjela promjenu frizure? No, u trenutcima dok su frizerski saloni bili zatvoreni zbog pridržavanja mjera o održavanju socijalne distance, poželjela si ipak imati boju kose koju je nešto lakše održavati postojanom? U tom slučaju pravo je vrijeme da sada kada se situacija vratila u, doduše novu, normalu postaneš tzv. "dirty brunette" (prljava brineta).

Možda vas zanima U modu se vraćaju kopče za kosu - pogledaj točno kakve se sada nose Rubrika Moda Moda

Premda bi se ovaj naziv mogao različito interpretirati, ovdje je zaista samo riječ o slikovitom opisu frizure koji kombinira lakoću plave i praktičnost smeđe boje. I ne, ne brini, ako se odlučiš na ovu boju kose ona neće doslovno izgledati prljavo. Zapravo, izgleda sjajno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gm🐱 @chloelangfordmakeupartist

Objavu dijeli @ cassieamato

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙💛💙💛 @revolve #revolvepartner

Objavu dijeli Josephine Skriver (@josephineskriver)

Možda vas zanima Napravila sam balayage i ošišala se, evo kako izgleda 'novo normalno' u frizerskim salonima Rubrika Beauty Beauty

Osnova kreiranja ove boje jest balayage ili ombre tehnika kojom ćeš lagano posvijetliti kosu, no dodatni zaokret je taj što se tamnija nijansa boji u što sličniju tvojoj prirodnoj. Doista, to je dobar izbor za sve medene plavuše koje su se borile s održavanjem postojanosti njihove boje dok su frizerski saloni bili izvan funkcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brightening up a rainy spring day with some #stayhome style

Objavu dijeli Olivia Palermo (@oliviapalermo)

Možda vas zanima Ako imaš tanku kosu, jedna od ovih 12 frizura stvorena je za tebe Rubrika Beauty Beauty

Još jedna sjajna stvar vezana uz svijetlosmeđe boje kose jest ta da tamniji izrast nije bitan, odnosno on izgleda potpuno prirodno pa ćeš tako produžiti vrijeme između posjeta frizeru. Čak i ako imaš prirodno smeđu ili crnu kosu možeš se odlučiti na ovu frizuru tako što će ti je frizer tek lagano posvijetliti uz pomoć sitnih pramenova. Ujedno ćeš na ovaj način stvoriti i dojam višedimenzionalnosti te kreirati iluziju punije i podatnije kose. Među slavnim damama koje su već isprobale ovu boju su influencerica Olivia Palermo te glumice Jessica Alba i Priyanka Chopra.

 

Možda vas zanima Hit frizura iz 90-ih koju smo obožavali pa zamrzili ponovno je hit, a ni J. Lo joj sad ne može odoljeti Rubrika Beauty Beauty

Moramo se složiti kako ime koje ova frizura nosi nije laskavo, no pogled na fotografije žena koje su se već odlučile isprobati ju svjedoči nam kako ostavlja dojam prirodnog izgleda. Čini se kao da je kosa lagano posvijetlila pod sunčevim zrakama, a ako joj pridodamo blago preplanuli ten steći će se dojam kao da si se netom vratila s godišnjeg odmora na egzotičnom otoku. Djevojka može sanjati, zar ne?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0