Stars

Ella Dvornik objavila kako je suprug Charles izgledao - prije sijede kose i aparatića za zube

  • Ella Dvornik Pearce prisjetila se zanimljivih trenutaka iz prošlosti
  • Influencerica je tako pokazala kako su poznati supružnici na počecima svoje veze bili mršaviji, ali i kako je Charles izgledao ''prije sijede kose i aparatića za zube''
  • Osim toga, Ella je podijelila i neke privatne zanimljivosti poput toga kako je prošlo prvo upoznavanje Charlesa i njezine mame Danijele

U predahu od vođenja svog novog Instagram profila Ella's Challenge putem kojeg predstavlja fitness izazov, Ella Dvornik Pearce prisjetila se nekih crtica iz prošlosti s početka svoje veze sa suprugom Charlesom. Osim što su poznati supružnici tada bili mršaviji, Ella je pokazala i kako je Charles izgledao prije sijede kose i aparatića za zube. U zanimljivom pogledu u prošlost blogerica je svojim pratiteljima pokazala kako je izgledalo upoznavanje Charlesa s mamom Danijelom. 

Možda vas zanima Ella Dvornik je objavila fotografiju iz vrtićke grupe i pitala: "Može li me itko prepoznati?" Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Blogerica se i prisjetila prve fotografije s Charlesom koju je objavila na Instagramu, a pokazala je i kako se osjećao kad ga je odvela na tečaj keramike. No, osim markantnog izdanja svoga supruga, Ella je podijelila i kako ju je Charles znao iznenaditi na ''njoj nevažne datume''.  Podijelila je i anegdotu u kojoj je ovaj poznati par stavio sapun u hotelski jaccuzzi pa je pjena prešla u hotelski bazen. ''Nismo ju mogli zaustaviti, hahaha'', našalila se Ella. 

 | Autor: Instagam Instagam

Influencerica koja je pokrenula Instagram profil Ella's Challenge na kojem dijeli svoja iskustva, ideje i savjete u dvomjesečnom izazovu oblikovanja tijela, prisjetila se i kako je izgledala prije rođenja dvoje djece ,Balie i Lumi, ali i kada se redovno bavila tjelovježbom. 

Možda vas zanima Ella Dvornik nas je nasmijala pričom kako se Charles šulja dok beba spava Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Ella i Charles upoznali su se u Londonu sasvim slučajno, ali kako je za medije ispričala blogerica, u nesporazumu su se uspjeli sporazumjeti. Prvi dejt inicirala je Ella, a dogodio se u kazinu. 

Ella je poslije medijima ispričala kako ju je osvojilo Charlesovo ponašanje, koji ju je tretirao poput prave dame, ali je i poslije priznala kako se nije radilo o ljubavi na prvi pogled te da su se oboje partnera trudili da uspiju. 

No, osim što su ljubavni partneri, Charles i Ella su i poslovni partneri, a njezin suprug, inače stručnjak za marketing, pomogao joj je u promociji i podizanju vlastitog posla.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0