Stars

Ella Dvornik je objavila fotografiju iz vrtićke grupe i pitala: "Može li me itko prepoznati?"

  • Influencerica Ella Dvornik često na društvenim mrežama dijeli fotografije iz djetinjstva
  • Posljednju je objavila sliku iz vrtića na kojoj pozira sa svojom grupom te je pitala mogu li u ju pratitelji prepoznati
  • Svi su odmah pogodili gdje se ona nalazi uz komentare da se nije uopće promijenila

Ella Dvornik (30) poznata je po tome što s pratiteljima dijeli velik broj stvari iz privatnog života, a isto tako često na svojim društvenim mrežama dijeli fotografije iz djetinjstva. Nakon što je s nekoliko fotki s pokojnim ocem, legendarnim pjevačem Dinom Dvornikom, raznježila svoje pratitelje, Ella je podijelila fotografiju iz vrtića. Na slici se nalazi 23 djece te odgojiteljica, a influencerica je pitala svoje pratitelje mogu li prepoznati koja je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Istu fotografiju je podijelila i na svom Facebooku, a na obje objave odmah su počeli pristizati komentari poput: ''Prva s lijeva u drugom redu?'',  ''Ista si kao sad, nije te teško pronaći'', ''Iz aviona se vidi'', ''Samo tražiš Dina i to je to'', ''Nije težak zadatak''. Također, u komentarima na Facebooku, Ella je otkrila kako se njezina grupa zvala ''Ribice'' te da ih je čuvala teta Biba sa slike i teta Nada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Možda vas zanima Kakva promjena! Ella Dvornik ima novu boju kose te se našalila da je sad 'blondeta' Rubrika Stars Stars

Elli su se javile i pratiteljice koje su s njom išle u vrtić i osnovnu školu te su zaključile kako bi trebale objaviti i te slike. Izgleda da i njih možemo uskoro očekivati, a do tada ćemo moći pratiti Elline svakodnevne zanimljive obiteljske situacije sa suprugom Charlesom te kćerkicama Balie i Lumi. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0