Stars 27. svibnja 2020.

Kakva promjena! Ella Dvornik ima novu boju kose te se našalila da je sad 'blondeta'

Instagram/Getty.
  • Influencerica Ella Dvornik odlučila je posvijetliti svoju smeđu kosu
  • Uz nekoliko plavih pramenova, Ella je dobila svježi izgled 
  • U komentarima je dobila mnogo komplimenata, a pratitelji ne kriju koliko im se sviđa novi look

Navikli smo da influencerica Ella Dvornik sa svojim pratiteljima dijeli događaje iz svog privatnog života pa ni promjena frizure nije mogla proći nezapaženo. Naime, nakon 2 i pol mjeseca koje je Ella sa suprugom Charlesom i kćerkicama Balie i Lumi provela u karanteni, Ella se odlučila za novi look. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

U kratkom vremenu, fotografija je prikupila velik broj lajkova, a trenutačno je ta brojka na Instagramu veća od 66 tisuća dok je na Facebooku 31 tisuća. Pratitelji nisu mogli sakriti koliko im se sviđa nova frizura te koliko svježe Ella izgleda s nekoliko plavih pramenova koji su istaknuti uz lice. Elli su komplimente udijelile i kolegice influencerice kao što su hrvatska Kim Kardashian, Jelena Perić, Maša Zibar, Mateja Frajsberger te brojni drugi.

Možda vas zanima... Ella Dvornik isprobala novi beauty trend: Charles mi se smijao dobrih 10 minuta! Rubrika Beauty Beauty

Iako su neki pratitelji komentirali kako bi zauvijek trebala imati ovakvu frizuru, vjerujemo kako će nas Ella iznenaditi novim idejama. Inače, ova influencerica je poznata po svojim promjenama boje kose pa smo ju dosad, osim kao brinetu, imali prilike viđati i kao plavušu, crvenokosu, sive boje kose, ali i u pomalo netipičnim izdanjima s ružičastom i plavom bojom kose. Također, Ella se igrala i s dužinama, a nedavno je tek skinula svoje duge umetke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Komentari 0