Beauty

Ella Dvornik isprobala novi beauty trend: Charles mi se smijao dobrih 10 minuta!

  • Novom trendu uređivanja obrva nije odoljela ni influencerica Ella Dvornik
  • Predahe od brige za svoje dvije djevojčice Ella je iskoristila kako bi napravila popularne Soap Brows
  • Kako joj stoje i što su joj poručile pratiteljice na društvenim mrežama, provjeri u nastavku

Iako daje do znanja da ime pune ruke posla sa svojom djecom, Balie Dee i malenom Lumi Wren, Ella Dvornik za vrijeme izolacije pronalazi i nešto vremena za beauty rutinu. I dok će se rado opustiti u kupki s maskom na licu ili na druge načine ukrasti par trenutka za sebe, jedna od naših poznatih influencerica odvažila se i na isprobavanje novih trendova. Tako je u posljednjem postu na svome Instagram profilu objavila fotografiju s novim izgledom obrva, a riječ je o popularnim Soap Brows, čijim fotkama mnoge Influencerice sve više preplavljuju društvene mreže. 

Možda vas zanima Preslatko! Ella Dvornik je objavila video u kojem malena Balie tješi uplakanu sestricu Lumi Rubrika Stars Stars

‘’Ok nisam mogla odoljeti a da ne isprobam ovaj trend koji se zove #SoapBrows . Da, doslovno kako zvuči, sapunom češljate obrve da dobiju punoću. Charles mi se smijao dobrih deset minuta, ali meni čak ni nije mrsko. Jeste probali? Što mislite o trendu?’’, napisala je Ella.  

Odvažan look koji nije baš za svakoga naišao je na brojne komentare, a neke od Ellinih pratiteljica podijelile su i svoja iskustva s novim trendom uljepšavanja. 

‘’Probala, izgledala kao Mesić’’, ‘’E jesam probala i cool mi je, ali mi je izašla i velika bubuljica na obrvi poslije pa se bojim da nije od toga’’, ‘’Super je stvar, ja sam ubacila pod 'normalno' i kako ih namjestiš, stoje pod svaku cijenu’’, ‘’Izgleda cool, ali ne idi na kišu, mogla bi gadno završiti s crvenim očima’’, neki su od komentara na Ellinom Instagram profilu koji broji gotovo 500.000 pratitelja.  

Možda vas zanima Crvena je hit! Ella, Danijela Dvornik i Neda Parmać pohvalile se novom bojom kose, kako ti se čini? Rubrika Beauty Beauty

Dok su neke Elline prijateljice navele kako im je ovaj look smiješan, baš kao i njezinom suprugu Charlesu Pearceu, mnoge su pohvalile Ellin trud, a bilo je i onih koje su savjetovale kako ovaj trik izvesti još uspješnije. Jedna od pratiteljica navela je kako četkicu prije oblikovanja stavi nekoliko kapi ricinusovog ulja kako bi tretman bio što ‘’zdraviji’’ za obrve. 

A kako do Soap Brows? Mnoge influencerice navode kako je proces izrade prilično jednostavan. Sve što ti treba su sapun, četkica za oblikovanje obrva, malo vode i eventualno fiksator za obrve. Četkicu za oblikovanje obrva potrebno je navlažiti, a zatim nekoliko puta prijeći po sapunu kako bi se uhvatio tanji sloj. Četkicom se zatim začešljavaju obrve potezima prema gore, a onda možeš provjeriti sviđa li ti se vlastiti odraz u ogledalu. 

Izgleda kako je ovaj look ipak podijelio ljubiteljice noviteta iz beauty svijeta. Bi li se i ti odvažila isprobati ovaj novi trend?

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0