Stars

Ella Dvornik nasmijala mame duhovitom objavom s kojom se svaka može poistovjetiti

  • Ella Dvornik u postu je parodirala komentare na koje naiđu majke koje traže savjet na internetu
  • Njen post nasmijao je brojne mame koje su se barem jednom našle u sličnoj situaciji
  • Post je dosada lajkalo više od 7 tisuća ljudi

Blogerica Ella Dvornik poznata je po svojim duhovitim komentarima na posve obične životne situacije u kojima se baš svi povremeno nađemo. Njeni postovi vrlo često nasmiju njene brojne pratitelje na društvenim mrežama. Tako je bilo i sinoć kada je Ella na Facebooku opisala kako otprilike izgleda potraga za savjetom od drugih majki u virtualnom svijetu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

''Mame na netu. Mama A: “Kuća mi gori i dijete mi je unutra, što da napravim? Mama b: “Promjeni mu dijetu, mi smo izbacili sve osim kelja i super mu je. Mama C: “Eterična ulja. Znam da je off topic: Al ja ih prodajem.” Mama D : “Ma nije mu ništa isuse. Ja nisam imala autosjedalicu ko mala pa sam ok." Mama E: “NIJE DOBRO!!. Drugoj Sestrični moje frendice se to desilo i bio je rak, guglaj!" Mama F: “Ja sam u nekretninama i rado bi ti pomogla pronaći novu kuću!” Mama G: “SPASI SVOJE DIJETE LUĐAKINJO, ŠTA ISPITUJEŠ STRANCE PO INTERNETU!?” Mama H: “ @mamag bas ste nepristojni....mama a, Jeste li pokušali odvojiti dijete od Vatre?" Mama I : "Poštrcaj ga svojim mlijekom , majčino mlijeko liječi sve!!" Mama J : "Pošto vas ima toliko u komentarima, jel mi možete reći molim vas dal je ovaj test pozitivan, ovo mi je vec 30.i danas i nisam sigurna jel vidim križić ili ne" Mama K: Hmmmm, tu mi nešto smrdi. Ima tu više toga čini mi se. Jel nam možete napisati priču o sebi od rođenja do sad da možemo procjeniti vas život i reći vam gdje ste pogriješili." Mama L: “Da li je imao svih pet protupožarnih cjepiva? To bi mu ojačalo imunitet i zaštitilo ga od vatre!" Mama M: “ @mamaL kako te nije sram eksponirati svoje dijete takvim teškim metalima, koji potiču svakakva mentalna stanja.... Zašto podržavaš protupožarna cjepiva zar ne gledaš dokumentarce? " Mama N: "Stavi kokosovo ulje na njega! Mama O: Samo ga stavi na sisu da krene mlijeko. Ponuda potražnja, puno kože na koži. Mama P: A da probaš onu metodu di se isplače? Mi smo probali u prošlom požaru i plakao je samo 10 minuta, od tad se nije bunio." Mama Q: " Ja nikad ne bi dopustila da mi dijete place tak samo! Moj sin ima 16 godina i nikad nije plakao. Jos uvijek spavamo u istom krevetu, i dojim ga 4,5 puta dnevno." Mama R: " Jeste možda išli specijalistu za kožu? Imam Preporuke iz druge grupe ako vas zanima." Mama S: Jel pije forumulu? Kompanije koje rade formule ne zele da znate da one započinju požare u kući. Surađuju s osiguravajućim kućama...sami ste si krivi sto vam kuća gori ja nikad ne bi dala taj otrov svom djetetu." Mama T: "A zasto ga tata ne spasi? Zasto uvijek mama? Mama U: Skini ga do pelene, mozda mu je prevruce, izmjeri temperaturu, ako je vise od 37 stupnjeva odmah idite na hitnu!" Mama V: “zelim vam privuci paznju na ovog gospodina, mnogo mi je pomogao da zaradim novce klađenjem, ovo nije varka.....” Mama W: Ne slusaj ove gluposti, slusaj svoj majčinski instinkt! Mama X: Saljem molitve. Mama Y: Ne nasjedaj, kad mu postane prevruce sam ce izac. Mama Z: Iskoristi ovo slobodno vrijeme za sebe! Operi kosu! Nalakiraj nokte.'' - napisala je Ella, i sama majka malene Balie, u svom postu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Možda vas zanima Složili smo 3 stajlinga s majicom koja je neočekivani (ali sjajan) proljetni trend Rubrika Moda Moda

U Ellinom postu svoje mjesto tako su našli prototipi različitih prodavača koji kupce traže u komentarima. Osim toga, tamo se našao i spam koji se često pojavljuje na stranicama te uvjerava kako mu je život spasila određena osoba koja mu je teškom trenutku posudila novac. Nadalje, tu su i dobronamjernije mame koje se trude pomoći svim svojim znanjima, ali i hrpa dušebrižnika koja na Facebooku traži mjesto na kojem bi mogla prigovoriti na nešto, bez obzira na težinu situacije u kojoj se nalazi osoba koja moli za pomoć. Ako si bilo kada tražila neku vrstu pomoći na internetu, vjerujemo da si se s barem jednom od nabrojanih situacija susrela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Možda vas zanima Fanovi napali Ellu Dvornik zbog prljavog posuđa, njezin odgovor stvarno nas je nasmijao Rubrika Stars Stars

Naravno, post je odmah eksplodirao na Facebooku te prikupio više od 7 tisuća lajkova. Podijelilo ga je gotovo 400 ljudi koji su s tekstom poistovjetili, a u komentarima su mame komentirale i označavale jedna drugu. Brojne su, nedvojbeno, već imale slična iskustva, a druge su već i odustale od internetske potrage za savjetima. ''Sve neki smješkići, srčeka i lajkići, a meni je ovo zapravo tužno jer je živa istina od prve do zadnje crtice.'' - napisala je jedna mama. Većina se, ipak, nasmijala. ''Isplakah dušu i probudih dijete, LEGENDO ! 😂😂😂 ''Ništa jest' i pit' dok ne bude punoljetno dijete'' si zaboravila.'' - dodala je još jedna mama među Ellinim pratiteljima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

 

Photo: INSTAGRAM

Komentari 0