Stars

Preslatko! Ella Dvornik je objavila video u kojem malena Balie tješi uplakanu sestricu Lumi

  • Na svojim profilima na društvenim mrežama Ella Dvornik često dijeli situacije iz privatnog života
  • Najčešće u njima ima glavnu ulogu ima njezina dvogodišnja kćerkica Balie Dee
  • Ovog puta malena Balie je odlučila utješiti dvomjesečnu sestricu Lumi Wren na preslatki način

Influencerica Ella Dvornik (29) gotovo svakodnevno na društvenim mrežama snima sebe i svoje ukućane kako provode dane. To nije samo jedan od načina na koji je odlučila provoditi karantenu, već je to ono što i inače čini. Javnost je tako već dobro upoznala njezinog supruga Charlesa Pearcea kao i njihove djevojčice - dvogodišnju Balie Dee i dvomjesečnu Lumi Wren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Možda vas zanima Danijela Dvornik nasmijala je sve videom kako to izgleda kad se mala Balie s njom svađa Rubrika Stars Stars

Iako smo na Ellinim objavama mogli vidjeti kako Balie nije bila oduševljena kad je prvi put ugledala sestru, stvari se polako mijenjaju. Dokaz tome je i posljednji video koji je Ella objavila, a oduševio je njezine pratitelje. Naime, malena Lumi leži u svojim kolicima i plače, a starija Balie ju je došla utješiti tako što ju mazi te joj priča i pjeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Ovaj čin je i samu Ellu iznenadio i raznježio te nije mogla odoljeti, a da ga ne podijeli s pratiteljima koji su jednako tako bili oduševljeni preslatkim prizorom. Video je pregledan preko 180 tisuća puta, a Ellini fanovi jedva čekaju nove dogodovštine iz Dvornik -Pearce doma, kojih će zasigurno biti.

Možda vas zanima U videu Elle Dvornik 9 mama iskreno pokazuje kako je biti kod kuće s djecom Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0