Stars

Preslatke mace nazvali po imenima kćeri Elle Dvornik, možeš ih udomiti i ti - a javila se i Ella

  • Neobična imena Bali i Lumi koja je Ella Dvornik nadjenula svojim kćerima posebno su se svidjela Udruzi ''Hrabre njuške''
  • Naime, ova Udruga za dobrobit i zaštitu životinja ova imena nadjenula je dvjema macama koje čekaju udomljavanje
  • Na ovaj potez reagirala je i 29-godišnja blogerica kao i njezini brojni obožavatelji

Što zajedničko imaju preslatke mace koje čekaju udomljavanje i kćeri Elle Dvornik? Sasvim neočekivano, Udruga ''Hrabre njuške'' imenima dvije kćeri poznate influencerice nazvale je mace koje čekaju udomljavanje. Bali & Lumi rođene su 16.4. 2020. godine, stoji u objavi na profilu na Facebooku, te se dodaje da su očišćene od nametnika, cijepljene protiv zaraznih bolesti te čipirane. 

Možda vas zanima Preslatko! Ella Dvornik je objavila video u kojem malena Balie tješi uplakanu sestricu Lumi Rubrika Stars Stars

''Naučene su na kućni red te suživot s drugim mačkama. S ljudima su jako umiljate i drage, razigrani su i energični mačići'', navodi se u Facebook objavi Udruge. 

 | Autor: Facebook/Marinela Žitko Facebook/Marinela Žitko

Ova objava nije promaknula ni Elli Dvornik koja je podijelila na svome Instagram Storyju i Facebook profilu. 

''I tak'', napisala je uz objavu Ella dajući do znanja kako joj je ova situacija u najmanju ruku smiješna. ''Eto ga na'', ponovila je objavu Ella na Instagramu, uz emotikonom koji umire od smijeha. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty
Zabavila je i ova atipična situacija i brojne Elline obožavatelje koji su ostavili gotovo 6.000 reakcija na njezinu objavu na Facebooku, a mnogi su u komentarima dali do znanja što misle o potezu ove Udruge. 

Dok su neki zgroženo negodovali, ipak je bilo više onih koji u ovome ne vide nište loše, dapače, navodili su i primjere vlastitih ljubimaca kojima su nadjenuli neko 'ljudsko ime''. 

Možda vas zanima Ella Dvornik nas je nasmijala pričom kako se Charles šulja dok beba spava Rubrika Stars Stars

''Ne vidim problem. Ljudi oduvijek daju "ljudska" imena ljubimcima i ne vjerujem da to Ellu zgraža već zabavlja'', ''Ja sam psu dala ime Bepo...ne razmišljajući da je to talijanska izvedenica našeg imena Josip, a tako mi je ocu ime. I otac se naljuti '', ''Moje mačke se zovu Dooks i Bizzo.. po Bolesnoj braći.. jer ih volim slušati i dečki su mi top'', 'Moja poznanica udomila je psa prije osam godina imenom Lumi. Znači prije pojave imena koje nosi njena djevojčica'', samo su neki od brojnih komentara. 

Zanimljivo je kako dvije mace poznate 29- godišnje blogerice također imaju ljudska imena Tesla i Keith

''Baš me zanima što Tesla misli kad se ovako uvali u krilo ili Keith kad ga probam poljubiti. Da mi je jedan dan da ih razumijem pa da čujem jesam im naporna i psuju mi ili im fali pažnje?  Što vi mislite da vaše mačke pričaju kad provode dan s vama? Ako imate mačke naravno?'', objavila je Ella na Instagramu. 

Ljubiteljica ovih umiljatih životinja jednom prilikom je otkrila kako se mačke i bebe odlično slažu, a nerijetko je putem društvenih mreža upozoravala na, ni u kojem slučaju opravdano, nasilje prema macama. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0