Stars

Danijeli Dvornik preporučili da išiba malenu Balie u neposlušnoj fazi, evo što im je odgovorila

  • Danijela Dvornik baš poput svake bake uživa u čuvanju svojih unučica Balie Dee i Lumi Wren, ali priznaje kako to ponekad može biti pravi izazov
  • U posljednjem Instagram postu Danijela je podijelila iskustvo s Balie koja se nalazi u fazi šefovanja i manipuliranja
  • No, neki njezini pratitelji pomislili su kako je šiba najbolje rješenje za takvo ponašanje što je potaknulo i druge mame da daju svoje mišljenje

Da uživa u ulozi bake Danijela Dvornik daje naslutiti u svojim Instagram objavama gdje dijeli razne zgode i nježne trenutke sa svojim unučicama Balie Dee i Lumi Wren. Iako svojim pratiteljima na društvenim mrežama priušti dobre doze smijeha, Danijela je ovaj put pokrenula žustru raspravu o tome ‘’je li batina izašla iz raja’’. Povod je bila jedna od Balienih nestašnih faza koju je Danijela podijelila na Instagramu. 

Možda vas zanima Video Danijele Dvornik s malenom Balie koja pomaže slijepom djedu najdirljivije je što ćeš vidjeti danas Rubrika Stars Stars

‘’Sad je Balie u fazi: stavi mi bočicu u ruksak, htjela bih nositi ruksak, neću nositi ruksak, vodit ću Obamu (psa), sad neću ništa osim plakati, a plačem jer želim sok, a sok je u ruksaku kojeg ne želim da mi se skine pa ću svejedno plakati, htjela bih Obamu voditi ali radije bi sok, vidim da me želiš počešljati ali ja ću se radije derati i vrištati, jer ti si zlo koje hoda i ne znaš što ja želim!’’, opisala je Danijela Dvornik humorističnim tonom posljednju zgodu sa svojom unučicom

U opisu posta Danijela je navela kako u ovoj novonastaloj situaciji nije lako ni djeci, niti njihovim starateljima, a dodatno je objasnila koliko dnevna briga o djetetu može biti izazov. 

‘’Kad se zezamo, onda se zezamo, ali kad sam ozbiljna onda nema popuštanja. Kaže mi Ella da sad kad je Balie u izolaciji neće da spava popodne, ali toliko sam je jutros umorila da je zaspala u sekundi bez puno razgovora. Sad radim ručak da kad se "drama queen" probudi bude spreman, a onda opet akcija. Kakvi treninzi, kakvi bakrači?!’’, napisala je supruga Dina Dvornika. 

Možda vas zanima Danijela Dvornik nasmijala je sve videom kako to izgleda kad se mala Balie s njom svađa Rubrika Stars Stars

No, izgleda kako je ova crtica iz svakodnevnog života obitelji Dvornik neke inspirirala na odgajateljske savjete. Jedna od Danijelinih pratiteljica pomislila je da ponašanje male Balie zaslužuje primjenu metoda koja su nekad bile prihvaćene. 

‘’Treba ju dobro išibati da ne bude razmažena, dobro neka zapamti, da budu noge modre i da vidiš mir. Jedino tako ćete joj stati na put’’, napisala je pratiteljica na Instagramu. 

No Danijela joj nije ostala dužna : ‘’Postoje metode i bez šibe, samo treba uložiti malo truda i strpljenja. Nisam za to da djeca manipuliraju, trebaju im se postaviti granice, ali šibanje je užasno.'' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svađalica ❤️

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

U raspravu su se uključile i mnoge mame koje su se zgrozile na komentar o šibanju, ali i prepoznale otežane uvjete u kojima se treba brinuti o djeci za koju je sasvim normalno da u ranim godinama pribjegavaju i metodama manipuliranja. U većini slučajeva, smatraju Danijelini pratitelji, potrebno je strpljenje, posebno za ‘’malu kraljicu’’, kako je Balienu osobnost opisala jedna od pratiteljica. 

‘’Balie je kraljica, kao prvo! A drugo, ona je dijete koje se 'bori' za svoje mjesto pod suncem u toj dobi kao i svako neurološki zdravo dijete. Strpljenje i strpljenje. Ali zaista je kraljica", jedan je od komentara na Danijelinom postu. 
‘’Prkosna faza 2. ili 3. godina... Normalno... Sva sreća da imaš živaca...prebrzo će proći’’, ‘’O bože pa tko šiba djecu još. Užas!’’, ‘’ Nije lijek samo šiba!!!!! Vjerujem da Balie nije razmažena nego je to povremena faza zbog seke, a usput i uskraćenost za aktivnosti u vrtiću’’, neki su od komentara. 

Mami Danijeli sreću poželjela i Ella

Mami Danijeli dala je podršku jedna od naših najpoznatijih influencerica Ella koja ne skriva kako uz supruga Charlesa Piercea proživljava ‘’životnu dramu’’ jer se njihova kćerkica Balie Dee nalazi u fazi šefovanja. Kći kralja funka koja je nedavno dobila i kćerkicu Lumi Wren,  jednom je prilikom objavila video pod nazivom ‘’Gestapo’’ u kojem sugerira kako joj Balie naređuje što će raditi, gdje će stajati i kako se ponašati. Poznavajući prirodu svoju kćerkice, Ella je baki Danijeli nakon njezinog posljednjoj posta poželjela sreću

‘’Meni kad kaže 'come' ja odmah trčim , kad ja njoj kažem 'dođi' onda ona trči, Počet ću i ja vrištati idući put kad bude zapovijedala. Al ne sad. Sad pijem pivo i odmaram od nje. Sretno ti!'', komentirala je Ella Danijelin post. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gestapo osobni trener

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Obitelj Dvornik, koja je preko reality showa i aktivnostima na društvenim mrežama otvorila vrata svog doma i života, do sada je pokazala kako nije pobornik konvencionalnih metoda, što je mnogim njihovim pratiteljima na društvenim mrežama dalo povoda za razne komentare. No, čini se kako Dvornikovi uživaju u svome životu na svoj način i ne zamaraju se previše o tome što drugi misle.  

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    a di joj je mama kad se ova stalno gomba sa balom