Stars

Ella Dvornik iznenadila novom frizurom i bojom kose, pratitelji oduševljeni: “Ti možeš isfurati sve!”

  • Ella Dvornik na Instagramu se pohvalila novom promjenom frizure
  • Njezini pratitelji oduševljeno su komentirali njenu novu svijetlo ružičastu boju i kovrčavu frizuru
  • Ella je rekla kako je ova promjena u pauzi „između stavljanja ekstenzija“

Influencerica Ella Dvornik (31) na svojem je Instagramu pratiteljima priredila pravo iznenađenje promjenom frizure. Ella se od frizera vratila s ružičastom bojom kose i sitnim kovrčama!

U opisu fotografija na kojima nasmiješena pozira s novom bojom kose je napisala: „Uvijek između stavljanja ekstenzija dobijem neke fiks ideje. Rekla sam curama u @vikleriruz da me iznenade i fakat su me iznenadile. Što mislite mogu li isfurati ovu frizuru ili ne?“ upitala je Ella svoje obožavatelje. 

Možda vas zanima Ella Dvornik u videu je šaljivo podijelila svoje roditeljske muke pa slatko nasmijala svoje pratitelje Rubrika Stars Stars

U komentarima njeni su pratitelji imali iznenađene, ali oduševljene reakcije te su pohvalili Ellinu novu frizuru.

„Ti možeš isfurati sve!“, „Odlična! Najbolja do sada!“, „Kao lutkica si s ovom frizurom. Super je“, „Predivno ti stoji“ samo su neki od pozitivnih komentara koje je dobila Ella za novu frizuru.

Komentarima pohvala pridružio se i Ellin suprug Charles Pierce koji joj je također poručio da obožava njenu novu frizuru.

Ellina nova boja kose i kovrčava frizura samo je jedna u nizu transformacija kose kojima nas Ella zna iznenaditi pa nešto posebno zasigurno možemo očekivati i nakon Ellinog sljedećeg posjeta frizeru!

Možda vas zanima Ella Dvornik otvoreno o problemu s kojim se dugo borila: “Poremećaji u prehrani vs. balans i zrelost” Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram @elladvornik

Komentari 0