Stars

Ella Dvornik u videu je šaljivo podijelila svoje roditeljske muke pa slatko nasmijala svoje pratitelje

  • Influencerica Ella Dvornik na društvenim mrežama često dijeli i trenutke iz obiteljskog života sa suprugom i dvije kćeri
  • Ovaj put sve je nasmijala videom gdje je opisala jednu od svojih roditeljskih muka
  • Brojni pratitelji u komentarima su se s njom poistovjetili

Ella Dvornik Pearce jedna je od naših najpopularnijih influencerica, a mnogi je obožavaju i jer trenutke iz svojeg privatnog života često podijeli sa svojim pratiteljima.

Ella nerijetko na svojim profilima na društvenim mrežama bez uljepšavanja progovara o problemima s kojima se susreće, dijeli svoje fitness putovanje, ali i ponekad urnebesne roditeljske brige na koje nailazi. 

Ella je mama dvije djevojčice, Balie Dee i Lumi Wren, a ovog puta je podijelila šaljivi video koji se tiče upravo njih.

Na videu u kojem se može vidjeti Ellu kako ima zbunjene izraze lica, Ella je napisala: “Ja kad pokušavam razumjeti što mi dijete govori dok plače”, što je jako nasmijalo njene pratitelje.

U opisu videa, Ella je dodala “Je l’ dolaze s uputama?”, a mnogi su se prepoznali i poistovjetili s njenim problemom.

“Faca neprocjenjivo”, napisala joj je Žanamari Lalić, dok su druge pratiteljice dodale: “Upute, ako i dođu, dođu na arapskom”, “Istina! Nikad ne skužim.”

Ella se s obitelji prošle godine preselila u novi dom u Istru, a preslatke fotografije svojih kćeri Balie Dee i Lumi Wren, Ella često dijeli na svojem Instagramu.

Možda vas zanima Ella Dvornik otvoreno o problemu s kojim se dugo borila: “Poremećaji u prehrani vs. balans i zrelost” Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram @elladvornik

Komentari 0