Stars

Ella Dvornik otvoreno o problemu s kojim se dugo borila: “Poremećaji u prehrani vs. balans i zrelost”

  • Ella Dvornik u videu na društvenim mrežama progovorila je o poremećaju prehrane
  • Otkrila je kako se s poremećajem u prehrani EDNOS borila cijelo desetljeće
  • Prema svojem tijelu i hrani sad ima mnogo zdraviji odnos

Influencerica i blogerica Ella Dvornik gotovo svakodnevno na profilima svojih društvenih mreža objavljuje svoje fitness putovanje i napredak iz teretane koju redovito posjećuje, no sad je objavila malo drugačiji video.

Odlučila je podići svijest o poremećajima u prehrani s kojima se brojne djevojke i žene tijekom svog života bore. Ella je poručila kako je “bitno da prođemo kroz razlike”.

U kratkom videu na Instagramu Ella se osvrnula na poremećaj u prehrani s kojim se borila dugih deset godina te s pratiteljima podijelila svoje iskustvo.

Ella Dvornik objavila video s ocem u kojem joj govori kako je vidi u budućnosti: "Odgoj by Dino Dvornik" Možda vas zanima Ella Dvornik objavila video s ocem u kojem joj govori kako vidi njenu budućnost. Je li Dino sve pogodio? Rubrika Stars Stars

“Kao tinejdžerica sam se izgladnjivala da dobijem tijelo koje želim”, napisala je Ella uz fotografiju iz mlađih dana. “Onda sam počela jesti da dobijem tijelo koje želim. I dobila ga”, opisala je Ella svoju promjenu i oporavak od poremećaja prehrane. Nadodala je kako na prvoj fotografiji ima 42, dok na drugoj ima 59 kilograma. 

U opisu videa Ella je napisala: Uskoro video na YouTubeu na meni jako bitnu temu. Poremećaji u prehrani vs. balans i zrelost. Hvala svima na pitanjima koje ste stavili na story, ovo će biti stvarno super tema. Pogotovo jer sam se desetljeće borila s #EDNOS i mislim da je bitno da prođemo kroz razlike.”

EDNOS je poremećaj u prehrani koji nije specifično definiran, već ima neke simptome drugih poremećaja u prehrani, poput anoreksije, bulimije i prenajedanja.

Možda vas zanima Ella Dvornik pokazala što čini s - prljavim vešom! I nama se fora skroz sviđa! Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram @elladvornik

Komentari 0