Stars

Ella Dvornik pokazala što čini s - prljavim vešom! I nama se fora skroz sviđa!

  • Ella Dvornik-Pearce ponovno je oduševila fanove pretvorivši svakodnevnu scenu u pravi foto-session
  • Pozirala je u zanimljivoj modnoj kombinaciji u hrpi neoranog rublja
  • Objava je prikupila hrpu komentara, a mnogi su joj poručili da je prava legenda!

I ponovno je Ella Dvornik-Pearce uspjela iz sitnice napraviti nešto veliko, a svakodnevni, i mnogima ne baš drag zadatak, pretvoriti u scenu vrijednu kakve naslovnice!

Naime, Ella je objavila fotografije na Instagramu na kojima pozira u hrpi neopranog rublja, a napisala je i simpatičan razlog zašto je to tako.

"Kad me netko pita zašto imam tolko neopranog veša, ja kažem “to nije prljavi veš, to mi je set za fotkanje”, napisala je Ella u svome komičarskom stilu! A da je mnogi podržavaju pokazala je i količina lajkova koju je objava prikupila, i to njih više od 15 tisuća.

Ella Dvornik čestitala je Božić svim mamama Možda vas zanima Ella Dvornik u pravom proljetnom outfitu: "Crveno i rozo mi je jedna od najdražih kombinacija" Rubrika Moda Moda

Pozirala je u gomili rublja odjevena u zelenu košulju i zelenu, čupavu, kratku suknju s bijelim detaljima, a outfit je upotpunila srebrnim štiklama. Pratitelji su oduševljeno pohvalili i njezinu modnu kombinaciju, ali i zanimljivu "kulisu". "Legenda!", poručili su joj. Jedna je pratiteljica također primijetila da joj je tu suknju, kako je bilo u ranijim objavama, "uređivala" kćerkica Balie svojim škarama.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou "Jel to ona "ošišana" suknja?", upitala je pratiteljica. "Daaa! Eto i ona je poslužila, nije ništa za bacit, sve se da iskoristit", poručila joj je Ella. "Ovo je najbolja fotka otkad sam na Instagramu", poručila joj je druga pratiteljica.

U rukama je Ella držala knjigu naslovljenu "Montessori" koju su također primijetili i komentirali neki pratitelji. Riječ je o knjizi koja se bavi tematikom odgoja po posebnoj Montessori metodi. "I knjiga o odgoju u ruci", poručila joj je sa smiješkom jedna pratiteljica. "I to ni manje ni više nego Montessori. Ova kuća vidila Montessoria nije", odgovorila joj je simpatično Ella.

Možda vas zanima Ella Dvornik nasmijala pratitelje pokazavši kako laže djeci, a oni je 'upozorili' i na njenu strogu trenericu Rubrika Life&style Life&style

A ova fora objava skupila je i još hrpu komentara pa je i ovaj put Ella, kako to obično i biva, apsolutno oduševila fanove svojim jednostavnim pristupom životu i - kućanskim obavezama!

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0