Stars

Ella Dvornik pokazala je kako isprobava odjeću - a to baš nikad nije u dućanu

  • Ella Dvornik pokazala je gdje isprobava odjeću, a to je daleko od dućana
  • Budući da joj se "nije dalo isprobavati", komade je ponijela kući i od kreveta napravila garderobu
  • Pokazala je pregršt boja kojima se opskrbila i na kraju zaključila da to baš i nije bila dobra ideja...

Kad kupuje odjeću, većina ljudi isprobava je u trgovini, kako bi bili sigurni da im pristaje veličina ili kroj ili jednostavno da znaju kako im stoji. Naravno, iznimka je online shopping, ali i u fizičkom shoppingu isprobavanje odjeće nekima je apsolutni ne.

Tako je pokazala i Ella Dvornik Pierce koja odjeću kupuje bez isprobavanja u dućanu, jer to obavi - kod kuće. Objavila je story na svome Instagramu koji pokazuje hrpu odjeće koja je čeka na krevetu.

 | Autor: Instagram Ella Dvornik Pierce Instagram Ella Dvornik Pierce "Nije mi se dalo isprobavat u dućanu pa sam si napravila od sobe garderobu. Vratit ću šta mi nije dobro. Jel i vi to radite?", upitala je Ella pratitelje. I dok je kod nje to možda iznimna situacija, nekima (čitaj autorici teksta) isprobavati odjeću u trgovini gotovo nikad nije želja. Doma je ipak najbolje. Što ti kažeš?

Možda vas zanima Ella Dvornik je objavila smiješne razgovore svojih pratitelja o ljubavi - i nasmijala sve! Rubrika Stars Stars

Možda je u trgovini vjerojatnost da ćeš odjeću nakon isprobavanja ipak vratiti, ali nakon što je na isprobavanje doneseš kući - ta vjerojatnost kao da ipak pada... Kome se sad da vraćati to što je već kupljeno ako dobro stoji? A i nije bilo tako skupo... Dakle, možda je isprobavanje kod kuće ipak loša ideja? Čovjek lako završi s previše odjeće. A svjesna je toga i Ella jer je ubrzo objavila novi story.

 | Autor: Instagram Ella Dvornik Pierce Instagram Ella Dvornik Pierce

"Naravno da mi je sve dobro! Nisam trebala igrati ovu igru", napisala je Ella. I skroz razumljivo jer mnogi znamo kako je to! A osim količinom odjeće, mnogi su oduševljeni i raskošnim bojama koje je skupila.

 | Autor: Instagram Ella Dvornik Pierce Instagram Ella Dvornik Pierce Ella je poznata kao obožavateljica odjeće u boji, a i ovog se puta u njezinoj shopping vrećici pronašla hrpa predivnih komada s privlačnim bojama i zanimljivim uzorcima. 

Možda vas zanima Ella Dvornik objavila vruću fotku iz Londona: "Ovako sam izašla van, nitko me nije čudno gledao" Rubrika Stars Stars

Zelena, plava, narančasta i ružičasta - jedva čekamo vidjeti je u novim modnim kombinacijama kojima nas uvijek oduševi!

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0