Stars

Ella Dvornik objavila vruću fotku iz Londona: "Ovako sam izašla van, nitko me nije čudno gledao"

  • Ella je objavila provokativnu fotografiju otprije 7 godina, iz vremena dok je još živjela u Londonu
  • Tada je izašla u klub odjevena u korzet, čipkaste hlačice i visoke čarape s halterima
  • "Ovak sam obučena izašla u klub u Londonu i nitko me nije čudno gledao" napisala je

Ella Dvornik objavila je fotografiju staru 7 godina u kojoj pozira u provokativnom izdanju i to dok je još živjela u Londonu.

Objava na Instagram storyju nastala je nakon što je Ella pozvala pratitelje da joj pošalju datum između 2016. i 2021. godine kako bi ona potom objavila fotografiju iz arhive nastale na taj dan.

Ipak, jednog je pratitelja zanimao datum 25.5.2015. godine pa mu je Ella ispunila želju.

Možda vas zanima Ella Dvornik objavila prefora fotke roditelja iz 80-ih: "Tata ti je s ovim naočalama isti Harry Potter!" Rubrika Stars Stars

Tog je dana snimila crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira u korzetu i čipkastim hlačicama, s halterima i visokima, mrežastima, crnim čarapama. "Ovak sam obučena izašla u klub u Londonu i nitko me nije čudno gledao", napisala je na objavi.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Napisala je i da joj nedostaje London i da zapravo povratak u Hrvatsku nikad nije u potpunosti prežalila, kako je rekla još ranije, tijekom selidbe u Istru.

Možda vas zanima Ella Dvornik proslavila 31. rođendan i objavila video vrućeg plesa kraj Charlesa Rubrika Stars Stars

Naime, tada joj je jedan pratitelj poručio da će joj nedostajati Zagreb, na što mu je odgovorila da joj zapravo - "fali London".

Ella je sada napisala i koji su joj sljedeći planovi kad je riječ o putovanjima. "Vodim svoje radišne curke idući tjedan na jedan team building u Gorski kotar. Imam jednu kuću sejvanu na Airbnb već neko vrijeme i nikako da kliknem “rezerviraj”. Kad je počela 2022. rekla sam si da moram otić tamo dok je jos zima, želim iskustiti čari Gorskog kotara u prime time sezoni", napisala je Ella ispod posljednje objave.

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0