Stars

Ella Dvornik objavila prefora fotke roditelja iz 80-ih: "Tata ti je s ovim naočalama isti Harry Potter!"

  • Ella Dvornik novom je objavom na Instagramu svojim pratiteljima probudila nostalgiju
  • Objavila je video svojih roditelja iz mlađih dana, a svi su ju odmah priličili njenom ocu Dini Dvorniku
  • U Ellinim komentarima nizali su se sami komplimenti na račun izgleda njenih roditelja

Influencerica i blogerica Ella Dvornik na svojem je Instagram profilu objavila kratak video svojih roditelja Dine i Danijele Dvornik. Ovaj trend na Instagramu i TikToku kruži već neko vrijeme, gdje osobe pokazuju kako su njihovi roditelji izgledali u mladosti.

Ella je na početku videa napisala, „moji roditelji u 80-ima“, nakon čega se izmjenjuju fotografije Danijele i Dine Dvornika na raznim događanjima iz tog vremena i u skladu s modom tog doba. 

Uz video, Ella je u opis napisala: „Pazite ovaj vibe“, a komentari su odmah počeli stizati. Svi su bili oduševljeni fotografijama koje je Ella u videu podijelila te su im probudile nostalgiju: „Dino uvik i zauvik u srcu“, „najdrazi nas..jedan jedini neponovljivi .kralj Dino..nedostaje“, „Divni oboje. 80-te najbolja dekada!!!“.

Neki su naglasili kako je Dino Dvornik uvijek bio ispred svog vremena, što je kompliment koji se često veže uz ime našeg legendarnog pjevača.

Možda vas zanima "Uzmi malo vremena i podsjeti se - djeca zaslužuju i sretnu mamu", Ellina objava oduševila mnoge majke Rubrika Stars Stars

Drugi su primijetili kako Dino na fotografiji s naočalama koja se može vidjeti u videu liči na lik čarobnjaka Harryja Pottera, „Harry Potter vibes“, a Ella mu je odgovorila: "Prije nego je to bilo cool".

Neki od ostalih komentara: "Na Jednoj slici ti je Stari pokojni isti Harry Potter. Ona sa Lenjinkama naočalama“ i  „Vaš tata nosi iste naočale kao Harry Potter, i to onda kad ta knjiga nije ni postojala. Uvijek je bio ispred drugih".

Mnogi su primijetili i koliko Ella sliči na svog oca Dinu „Ela, ti si ista na svog oca, ta karizma, te oči, ma kao Dino. Sva si njegova”, “Lijepe uspomene...ali Ela ti ličiš na Dinu....te oči”, “Ti si ista tata“. Ella ovakve usporedbe često dobiva.

Ida Prester također je kratko, ali oduševljeno prokomentirala “Jao kakvi su”.

Danijela i Ella Dvornik Možda vas zanima Mama i kći Dvornik zajedno u teretani: 'A štaš'... i ovo je dio obiteljskog druženja!' Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0