Stars

Ella Dvornik proslavila 31. rođendan i objavila video vrućeg plesa kraj Charlesa

  • Najpoznatija domaća influencerica Ella Dvornik jučer je proslavila rođendan
  • "Da sam s 21 znala koliko će mi dobro biti s 31, ne bih slavila 21.," napisala je Ella prisjetivši se svojih dvadesetih
  • Na TikToku je objavila i video u James Bond stilu gdje pleše kraj Charelsa 

Ella Dvornik Pearce jučer je proslavila 31. rođendan. Svoj slavljenički dan započela je u teretani i napisala kako se "ni danas ne štedi". U objavi na Facebooku prisjetila se svojih dvadesetih: "Svi to kažu, a mi im ne vjerujemo - dvadesete su bile kul al' nisu nikako vrhunac našeg života. Da sam s 21 znala kolko će mi dobro bit s 31 ne bih slavila 21. Ko da je kraj svijeta," napisala je Ella i savjetovala "ako se koprcate u dvadesetima i strah vas je, ne brigajte, najbolje tek dolazi."

Objavu je lajkalo je preko 14.000 ljudi, a više od tisuću joj je čestitalo rođendan složivši se s njom kako najbolje tek dolazi. 

"Uvik sam to govorila! Da sam znala da su TRIDESETE ovako dobre, priskočila bi odma dvadesete!! A dogodine ulazim u ČETRDESETE i jedva ih čekam 🥰🥰 Ella ženo sjajiš i tako triba!!!," napisala je jedna pratiteljica.

Možda vas zanima Ella Dvornik objavila urnebesan video: Evo kako Charles uči hrvatski jezik! Rubrika Stars Stars

Kako to i doliči jednoj ozbiljnoj influencerici, Ella je aktivna na svim mrežama pa je osim na Facebooku i Instagramu počastila i pratitelje na TikToku rođendanskom objavom. Influencerica na TikToku često objavljuje razne skečeve i duhovite videe, a ovog puta je objavila jedan gdje pleše u crnom sakou ispred muža Charlesa koji ju odmjerava. I Charles je u crnom odijelu, a čitav video ima lagani James Bond feel što su brzo prepoznali i njeni pratitelji.

"Vas ste dvoje ko James Bond i Bond djevojka 😍😍,"  "Ovo moze da prodje kao scena modernijeg 007", samo su neki od komentara na objavu. 

 

Photo: None

Komentari 0