Stars

Ella Dvornik objavila urnebesan video: Evo kako Charles uči hrvatski jezik!

  • Ella Dvornik objavila je video na kojoj njezin suprug Charles uči hrvatski jezik
  • Na snimci izgovara neke rečenice dok Ella umire od smijeha
  • Simpatičan Englez oduševio je javnost, a učenje hrvatskog donosi mu samo dodatne simpatije! Poslušaj kako zvuči!

Učenje hrvatskog jezika mnogim strancima predstavlja veliki problem jer kažu da je jedan od najtežih jezika za savršeno savladavanje. Ipak, oni koji žive u Hrvatskoj trude se još i više, osobito kad je u pitanju i ljubav, a isto se dogodilo i Charlesu Pierceu.

Ella Dvornik objavila je snimku na kojoj njezin suprug Charles uči hrvatski. Objavila je to na svome Instagramu, a zatim i na službenom vlogu.

"Danas nije bilo vlogmasa, jer je Charles učio hrvatski, tako da poslastica za vas ujutro", napisala je Ella ispod objave na kojoj Charles izgovara hrvatske riječi. "Tako danas je Ella postala loša robinja", započeo je, dok je Ella umirala od smijeha.

Možda vas zanima Ella Dvornik: "Pukli su mi silikoni. To je obični žele, što da ti kažem!" Rubrika Life&style Life&style

Nasmijao je i njezine pratitelje, a mnogi su komentirali koliko je simpatičan. "Kakav je on meni car od čoveka!", glasio je jedan komentar. "Najbolje kad kaže ludi, umjesto ljudi... realno ne griješi nimalo", dodala je jedna pratiteljica. "Charles je zakon, imaš fakat predobrog muža", pisali su.

Charles Pearce i Ella Dvornik Možda vas zanima Ella Dvornik pokazala zgodnog 25-godišnjeg Charlesa, ali i kako je ona tada izgledala u osnovnoj školi Rubrika Stars Stars

Drugi su pak komentirali kako bi trebali uzeti profesionalne instrukcije, ali ne misle svi jednako. "Dajte pa komično je. Nitko se ne ruga, al mislim da svi volimo čuti stranca kako pokušava čitati ili govoriti hrvatski, bude baš zabavno dok ne nauče. Imam prijatelje Engleze, sad već dobro pričaju, ali u početku smo krepavali od smijeha s njima i oni s nama", zaključili su drugi.

Uskoro je Ella objavila i vlog te proširila početni video. Charles joj je postavljao pitanja i putem online prevoditelja čitao ih na hrvatskom, a njegov izgovor oduševio je i nasmijao i Ellu i pratitelje na YouTubeu. "Charles je genijalac! Obožavam ti muža draga Ella jer je tako simpatičan, drag, odličan tata.... ali kada krene spika na hrvatskom, kralj i točka", poručili su joj.

Charles i Ella upoznali su se 2014. godine u jednome kafiću u Londonu, a kako je sama pričala, nakon trećega su se piva jedno drugome počeli ispovijedati i apsolutno kliknuli. "Znali smo da to neće biti jedna od onih noći", rekla je kasnije prisjećajući se njihovih početaka.

Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a nedavno su iz Zagreba preselili u Istru gdje žive sa svoje dvije djevojčice. Razlika od 15 godina u njihovom slučaju nije bila prepreka, a Ella se tom činjenicom često voli i šaliti. Par se odlično slaže, što jasno možemo vidjeti svi, a obožavamo ih gledati i kad su zajedno jer nas uvijek uspiju raznježiti i nasmijati!

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0