Life&style

Ella Dvornik u videu pokazala transformaciju u 4 mjeseca vježbanja: "Svaki dan u teretanu i bljutava hrana"

  • "Svaki dan u teretanu i bljutava hrana" recept je za uspjeh Elle Dvornik koja je u kratkom videu podijelila proces transformacije svoga tijela u samo 4 mjeseca
  • Influenserica često sa pratiteljima dijeli svoja iskustva vezana uz vježbanje i novu prehranu s kojima se svi možemo poistovjetiti jer i Ella, baš kao većina nas - zapravo mrzi vježbati i ne moći jesti majonezu
  • Upravo zato, ono što je napravila u samo 4 mjeseca zaslužuje svaku pohvalu!

Ella Dvornik na društvenim mrežama redovito dijeli objave o svojim treninzima i posebnoj prehrani koju je započela ovog ljeta s ciljem transformiranja svoga tijela. Najpoznatija hrvatska influenserica za sebe često kaže kako je lijena i kako joj se teško motivirati na vježbanje, kao i na "dosadnu prehranu", međutim svakodnevno ju motivira njena trenerica @majdavasic koja je ne pušta kući sve dok ne odradi cijelih sat i pol vježbanja. 

Vježbaš, a ništa?! 5 razloga zašto još ne vidiš rezultate treninga

"Mrzim ići u teretanu, al je brutalan osjećaj probudit se ujutro i vidjet rezultate", napisala je Ella uz fotografiju svog trbuha. Pored nje stavila je fotografiju svog "ciljanog trbuha" kakvom se nada nakon par godina vježbanja.

 | Autor:

Brojni pratitelji pohvalili su Ellin već sada ravan trbuh, a, naravno, našlo se i onih kojima je ružan ideal kojem influenserica teži. Ona je na takve komentare jednostavno napisala "Ja sam svjesna da je nekima to ružno, meni je to lijepo." I to je zapravo sve što je i bitno. Ella im je usput održala i kratku životnu lekciju, napisavši: "Poanta života je da uživate, da se volite i da pritom ne štetite drugima oko sebe. Dok god drugima ne činite loše, a poželjno je i da činite dobro, zaista se ne trebate opterećivati ničim."

Ella Dvornik otkrila što jede i kako pazi na prehranu: "Ima da dobijem pločice idući mjesec inače ću po Big Mac" Možda vas zanima Ella Dvornik otkrila što i kako jede: "Ima da dobijem pločice idući mjesec inače ću po Big Mac" Rubrika Stars Stars

Što god da radi sa svojim tijelom - radi to dobro. Influenserica je na društvenim mrežama podijelila video u kojem prikazuje transformaciju svoga tijela, točnije trbuha, u samo 4 mjeseca. I dok je meni njen trbuh izgledao super i na samom početku, tek pred kraj videa postaje jasno koju je promjenu postigla. 

Na pitanje "Kako?", Ella kaže: "Svaki dan u teretanu i bljutava hrana". Moram reći da me to, kao nekoga tko je prije 2 mjeseca krenuo na sličan put i za sad ne vidi značajne (čitaj ikakve) pomake i nije naročito ohrabrila. Ok, priznajem, ja i dalje jedem hamburger, tu i tamo. A Ella ionako kaže da se prvi rezultati počinju vidjeti tek nakon 2 mjeseca.

Photo: Screenshot
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ma dajte više dosta s njom