Stars
Ella Dvornik otkrila što jede i kako pazi na prehranu: "Ima da dobijem pločice idući mjesec inače ću po Big Mac"

Ella Dvornik otkrila što i kako jede: "Ima da dobijem pločice idući mjesec inače ću po Big Mac"

  • Svi koji treniraju znaju kako se trbušnjaci osim u teretani grade i u kuhinji!
  • A toga je svakako svjesna i Ella Dvornik koja je u novoj Instagram objavi pokazala što se to nalazi na njezinom fitness tanjuru. Ne trebaš dvaput pogađati - naravno, riječ je o piletini i obilju povrća!
  • Ipak, Elli je teško palo to što se treba odreći svog omiljenog priloga majoneze, a mi se samo nadamo da neće pokleknuti i zgriješiti s Big Macom i velikim pomfritom!

Nedavno se Ella Dvornik-Pearce pohvalila kako je krenula vježbati te je pokazala kako bi željela izgledati za nekoliko godina. Ipak, mnogim njezinim obožavateljima se nije svidjela njezina željena forma, a rekli su joj kako je to "fuj", "užas" i "ružno" - na što je Ella i bila spremna te im je uzvratila riječima: "Je l' vi stvarno mislite da je poanta života izgledati i raditi ono što drugi očekuju od vas?"

Ella Dvornik povećala je i korigirala grudi, a pokazala je i rezultat: „Ljudi, vrijeme je za grudi“

Iako je otkrila kako mrzi teretanu, obožava vidjeti rezultate na svom tijelu, a za njezinu trenutnu liniju zaslužna je trenerica @majdavasic koja je ne pušta kući sve dok ne odradi cijelih sat i pol vježbanja. Nakon fotografije svog tijela, podijelila je i fotografiju fitness trenerice Alejandre Estefanie s utegnutim mišićima i uskim strukom uz opis kako se takvom izgledu nada za par godina.

 | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen

"Poanta života je da uživate, da se volite i da pritom ne štetite drugima oko sebe. Dok god drugima ne činite loše, a poželjno je i da činite dobro, zaista se ne trebate opterećivati ničim. Dakle, ja sam svjesna da je nekima to ružno, meni je to lijepo. Ne samo iz perspektive fizičkog izgleda, nego sama mentalna snaga i potrebna disciplina kojom se dolazi do toga. Težim tome. Težim boljem. I mogu se pomiriti s prosječnim, prosječna sam cijeli život, i to isto volim. Al' ponekad volim testirati samu sebe i pomaknuti granicu", objasnila je tada Ella.

Možda vas zanima Što je pomislio susjed Elle Dvornik kad ju je vidio kako balansira na ogradi visokog balkona? Rubrika Stars Stars

A sada je Ella otkrila što se to sve zdravo nalazi na njezinom tanjuru. Naravno, u fitness svijetu ništa ne prolazi bez proteina pa je tako piletina uz povrće glavni sastojak koji vodi do idealnih trbušnih mišića. No, da bez žrtve nema ni poželjnih rezultata jasno je svima - a u ovom slučaju to znači i život bez njezine omiljene majoneze, a svi mi koji majonezu stavljamo čak i na pizzu, znamo o kakvom iskušenju Ella priča! Odustajanje nije opcija, držimo ti fige da se držiš podalje od Mekića i ne poklekneš pred sočnim Big Macom.

Ella Dvornik otkrila da ju je bivši tukao i varao te je zbog njega naučila najvažniju lekciju u životu

"Sjećam se da me netko pitao 'šta jedeš?' jer sam kao u treningu. Pa eto čisto da vidite da nije baš zanimljivo. Najviše me boli što ne smijem majonezu jest, već sam ju zamijenila senfom, čak ni feta sir kao nije na jelovniku, al ajde, moram bar malo zeznuti. Ugl da, to vam je to… i ulje je u spreju da kao ne bi slučajno pretjerala. Ima da dobijem pločice idući mjesec inače ću po Big Mac otići", napisala je Ella u Instagram objavi.

A da s njezinim mukama suosjeća i Žanamari potvrdila je komentirajući :"Pa ovo je vrh ukusno u usporedbi s mojim menijem. Živim za Cheat day." Na što joj je Ella uzvratila - "Ti jedeš rižine krekere , rižu i kuhanu piletinu pretpostavljam". Jedna ju je pratiteljica upitala i "Je li i curke papaju s vama to fino?" na što je Ella s podsmijehom uzvratila "Moš mislit!". "Ajmeeeee tako i ja plačem za majonezom", izrazila je empatiju druga, a neki su ostali i iznenađeni Ellinim kulinarskim vještinama: "Čovječe! Ella zna kuhati!"

Charles Pearce i Ella Dvornik Možda vas zanima Ella Dvornik pokazala zgodnog 25-godišnjeg Charlesa, ali i kako je ona tada izgledala u osnovnoj školi Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0