Stars

Što je pomislio susjed Elle Dvornik kad ju je vidio kako balansira na ogradi visokog balkona?

  • Ella Dvornik sjedeći na ogradi balkona, s nogama prebačenim van zabrinula je susjeda
  • Influencerica je razvila cijelu teoriju o tome što mu se motalo po glavi i zaključila da je misao bila "Srušit će cijenu nekternini"
  • Mnogi pratitelji poručili su Elli kako je originalna i duhovita kao i uvijek

Poznata influencerica Ella Dvornik-Pearce (30) na svojem je Instagram profilu podijelila neobičnu objavu. Uz fotografiju na kojoj sjedi na rubu svog balkona na katu s nogama prebačenim s vanjske strane dodala je opis: "Susjeda jeste dobro?" "Jesam jesam, samo se fotkam" - susjed ne vidi Karmen od grmlja, misli si "ova je pukla, samo da ne skoči, taman sam preuredio kuću, past će cijena nekretnine skupa s njom", opisavši tako istarske probleme 2021. prilikom svog najnovije foto sesije.

Ella Dvornik Možda vas zanima Ella Dvornik pokazala kako želi izgledati, obožavatelji je zasuli komenarima "fuj" i "ružno" Rubrika Stars Stars

Komentari su ubrzo pristigli, a mnoge je Ella nasmijala pa su joj ostavili emotikone koji plaču od smijeha te pisali: "Nama Ištrijanima je to vajka bila misterija. Ča se ni moga poć hitit nekamo drugo", "Ma ti si ziherašica... već gledaš ako padneš na koji ćeš grm", "Duhovita kao uvijek", "Baš si pozitivno luda". Neki su se i zabrinuli za nju te joj poručili da bude oprezna: "Fakat si luda, pazi da ne padneš", pisali su. "Skoči, neće ti biti ništa, neka padne cijena nekretnine u Istri da se i ja preselim", našalila se druga osoba.

Ella Dvornik otkrila da ju je bivši tukao i varao te je zbog njega naučila najvažniju lekciju u životu

Drugi komentari bili su kako "Svi koji prodaju nekretninu u Istri trebaju te angažirati, definitivno s takvom fotkom prodala bi ih kao od šale". A bilo je i onih koji su inflencericu upozorili na njezine djevojčice, Balie i Lumi Wren: "Pazi da curke ne bi pokušale imitirati mamu", "Samo da te cure ne vide pa i one ne pokušaju", pisali su joj.

Kod Elle Dvornik mnoge cijene iskrenost Možda vas zanima Ella objavila fotku iz djetinjstva, a u oko upao detalj: ''Zbog toga bi danas uhitili roditelje!'' Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@jessicaskye

Komentari 0