Stars
Ella Dvornik

Ella Dvornik pokazala kako želi izgledati, obožavatelji je zasuli komenarima "fuj" i "ružno"

  • Ella Dvornik-Pearce pohvalila se kako je sretna sa svojom trenutnom figurom i pokazala kako bi željela izgledati za nekoliko godina
  • Mnogi obožavatelji rekli su joj kako je to "fuj", "užas" i "ružno" - na što je Ella i bila spremna
  • Influencerica ih je 'oprala': "Je l' vi stvarno mislite da je poanta života izgledati i raditi ono što drugi očekuju od vas?"

Naša influencerica Ella Dvornik-Pearce pohvalila se izgledom, te napisala kako mrzi teretanu, no jako je dobar osjećaj vidjeti rezultate na svom tijelu. Za njezinu liniju zaslužna je trenerica koja je ne pušta kući sve dok ne odradi cijelih sat i pol vježbanja.

 | Autor: Screenshot Instagram@ xoxosonjakovac Screenshot Instagram@ xoxosonjakovac

Nakon fotografije svog tijela, podijelila je i fotografiju fitness trenerice Alejandre Estefanie s utegnutim mišićima i uskim strukom uz opis kako se takvom izgledu nada za par godina. Njezini pratitelji na tu fotografiju očito su burno reagirali pa im je Ella poručila: Znala sam da ću dobiti komentare na ovu zadnju žensku koju sam objavila. I svi redom "fuj", "užas", "ružno"...  Jel' vi stvarno mislite da je poanta života izgledati i raditi ono što drugi očekuju od vas?", upitala je influencerica.

Kod Elle Dvornik mnoge cijene iskrenost Možda vas zanima Ella objavila fotku iz djetinjstva, a u oko upao detalj: ''Zbog toga bi danas uhitili roditelje!'' Rubrika Stars Stars

 | Autor: Screenshot Instagram@ xoxosonjakovac Screenshot Instagram@ xoxosonjakovac

"Poanta života je da uživate, da se volite i da pritom ne štetite drugima oko sebe. Dok god drugima ne činite loše, a poželjno je i da činite dobro, zaista se ne trebate opterećivati ničim. Dakle, ja sam svjesna da je nekima to ružno, meni je to lijepo. Ne samo iz perspektive fizičkog izgleda, nego sama mentalna snaga i potrebna disciplina kojom se dolazi do toga. Težim tome. Težim boljem. I mogu se pomiriti s prosječnim, prosječna sam cijeli život, i to isto volim. Al' ponekad volim testirati samu sebe i pomaknuti granicu", objasnila je Ella.

Ella priznala koje je zanimanje poželjela staviti u popis stanovnika. Osvrnula se i na one koji ju nazivaju neradnicom

Majka dvoje djece ljetos je rekla kako se podvrgnula i tretmanu coolsculptinga, koji su joj pomogli da se riješi "viška sala nakon druge trudnoće". Elli je tretman bio odskočna daska za povratak u teretanu kako se kilogrami ne bi vratili, a čini se kako se influencerica režima zdrave prehrane i treninga jako dobro pridržava.

Možda vas zanima Ella Dvornik nas je nasmijala pokazavši kako izgleda "poslovni dogovor" između njezinih kćeri Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0