Stars

Ella Dvornik nas je nasmijala pokazavši kako izgleda "poslovni dogovor" između njezinih kćeri

  • Jedna od naših najpoznatijih influencerica Ella Dvornik nasmijala je svoje pratitelje pokazavši svoje dvije kćerkice
  • Uz fotografiju kako Balie mete, a Lumi Wren je promatra napisala je zanimljivu priču o poslovnom prijedlogu
  • Druge mame komentirale su ovu šaljivu zgodu i Elline vrijedne djevojčice


Ella Dvornik-Pearce podijelila je sa svojim pratiteljima fotografiju svoje dvije kćeri. Uz fotografiju na kojoj trogodišnja Balie mete terasu, a jednogodišnja Lumi Wren je s zainteresiranošću promatra. 

Napisala je kratku i šaljivu priču kao opis fotografije: L: Balie, šta to radiš? B: Metem, mama je rekla da će mi dat 5 kuna. L: Hoću i ja morat radit za 5 kuna? B: Hoćeš kad budeš velika. L: poslovni prijedlog - Ja ću tebi dat 2,5 da odradiš to za mene, pola pola mirna Bosna."

Ella Dvornik Možda vas zanima Prije i poslije: Ella Dvornik jasno pokazala jednu od većih razlika nakon preseljenja u Istru Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram@theportlandhospital Instagram@theportlandhospital Jedna od naših najpoznatijih influencerica Ella Dvornik nasmijala je svoje pratitelje pokazavši svoje dvije kćerkice "u akciji"

Fotografija je brzo prikupila mnoštvo lajkova te neke od komentara: "Bas zvuči kao dogovor iz Bosne. Dijelit ćemo pošteno, pola meni, pola meni", "Meni ak je trebalo 5 kn posuditi od svoje male morala bih potpisati Ugovor", dodala je druga. "I moji klinci od 8 i 5 rado za koji novčić čiste po stanu", dodala je treća. Mnogi su komentirali i Elline djevojčice: "Kako su slatke", "Poduzetnica u krvi", "Preslatke su".

Ella Dvornik priznala fanovima da ujutro mora popiti normabel zbog nevjerojatnog razloga

 | Autor: Instagram@theportlandhospital Instagram@theportlandhospital Ella Dvornik-Pearc s kćerima

Ella Dvornik Možda vas zanima Ella Dvornik otkrila da ju je bivši tukao i varao te je zbog njega naučila najvažniju lekciju u životu Rubrika Stars Stars

Obitelj Pearce je u Istru doselila početkom lipnja, a Ella je jednom prilikom rekla kako su njezine kćeri oduševljene novim okruženjem. No, nisu jedine, jer je i sama influencerica procvjetala od preseljenja u Istru, toliko da ponekad od sreće, kako je rekla, mora popiti Normabel. 

Photo: Instagram@theportlandhospital

Komentari 0