Stars

Ella Dvornik priznala fanovima da ujutro mora popiti normabel zbog nevjerojatnog razloga

  • Ella Dvornik-Pearce otkrila je svojom pratiteljima jednu vrlo privatnu stvar
  • Influencerica, koja se prije nekoliko mjeseci s obitelji preselila u Istru, priznala je kako ponekad ujutro mora popiti Normabel
  • Razlog iz kojeg Ella pije tablete za smirenje ipak nije negativan, Ella naime pije Normabel kako bi smirila sreću!

Ella Dvornik sjaji otkako se preselila u Istru s obitelji, a to je potvrdila i najnovijom objavom. Svojim pratiteljima na Instagramu otkrila je kako ponekad mora posegnuti za Normabelom. Začudila bi se iz kojeg razloga. Naime, Ella pije tablete za smirenje kako bi smirila - sreću. 

Možda vas zanima Ella Dvornik otkrila kako uspijeva uvijek iznova naljuti mamu Danijelu, pratitelji joj poručili da će i ona biti takva Rubrika Stars Stars

"Ne znam da li vam se ikad dogodilo da morate popit "normabel" ujutro da smirite sreću, a ne živce? Ja sam u toj fazi života trenutno i nikad nisam bila više zbunjena, ali niti zahvalnija", napisala je Ella u opisu fotografije. "Ne znam da li vam se ikad dogodilo da morate popit "normabel" ujutro da smirite sreću, a ne živce? Ja sam u toj fazi života trenutno i nikad nisam bila više zbunjena, ali niti zahvalnija", napisala je Ella u opisu fotografije.

Odmah je prikupila mnoštvo komentara, ali i komlimenata. "Znaš kako mi je drago to pročitat", "Uvijek posebna", "Normabel da, ali od sreće još ne. Podijeli s nama koja je to sreća da se zbog nje pije normabel? Još tako sretna nisam bila", pisali su joj. A mnogi su pohvalili i Ellinu uvijek pozitivnu energiju: "Ti si jedna predivna mlada žena koja može biti primjer svim drugim ženama, kako uspjeti i uživati u životu. Sa samo svojih 30 godina života postigla si toliko toga što netko ne postigne za cijeli život. Divim ti se i obožavam te", "To je tako kad ti se u životu sve poklopi....i muž i djeca i dom i posao i zdravlje. Uživaj", zaključile su komentatorice.

Ella Dvornik pokazala frizuru zbog koje je u Zagreb došla na jedan dan. Pratitelji je prozvali najboljom ikad

Ella Dvornik Možda vas zanima Prije i poslije: Ella Dvornik jasno pokazala jednu od većih razlika nakon preseljenja u Istru Rubrika Stars Stars

Mnogi su primijetili da je jedna od naših najuspješnijih influencerica preseljenjem u Istru procvjetala. Kupnjom kuće u Balama u Istri, Ella i njezin suprug Charles Pearce konačno uživaju u mirnom okruženju koje im je falilo u Zagrebu. Nekoliko puta Ella je pisala o svim dobrotima manjeg mjesta, od toga da su svi veoma druželjubivi do toga kako je odlazak u dućan ili poštu sada relaksacija. A prelijepom Istrom oduševile su se i njezine dvije djevojčice, trogodišnja Balie i jednogodišnja Lumi Wren.

 

Photo: Instagram@theportlandhospital
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    nešto gluplje teško se može naći a vi to prenosite....baš divota