Stars

Ella Dvornik pokazala frizuru zbog koje je u Zagreb došla na jedan dan. Pratitelji je prozvali najboljom ikad

  • Pratiteljima na Instagramu influencerica Ella Dvornik-Pearce je otkrila kako je u Zagreb stigla samo na jedan dan i to kako bi posjetila frizerski salon
  • Odlučila je osvježiti boju i zatražiti odgovarajuću njegu jer, prema vlastitom priznanju, održavanju ljepote kose ne posvećuje puno pažnje
  • Za novu frizuru primila je niz komplimenata, a velik dio pratitelja se složio kako joj je ovo "najljepša boja i frizura" do sada. Slažeš li se?

Influencerica Ella Dvornik-Pearce ne libi se eksperimentirati s bojama za kosu, no posljednjih mjeseci vjerna je plavim nijansama. Na društvenim mrežama je priznala kako se uistinu dobro osjeća kao plavuša, no odlučila je dodati još svijetlih pramenova da dodatno naglasi one koju su posvijetlili na suncu.

Možda vas zanima Nikolina Ristović pokazala novu frizuru sa šiškama. Dijeliš li naše oduševljenje? Rubrika Stars Stars

"Kosa mi je već slala SOS signale da treba njegu jer ju najčešće držim zavezanu i ne posvećujem joj puno pažnje", priznala je 30-godišnjakinja u posljednjoj objavi na svom Instagramu. Nova frizura bila je razlog zbog kojeg je Ella na samo jedan dan skoknula do rodnog Zagreba.

Pratiteljicama je uz fotografiju osvježene kose priznala kako je stavila preljev koji je dodatno hidratizirao kosu i vratio joj sjaj, a oduševio ju je i podatak da odabrana bojama ima učinak iluminatora i anti-age efekt na lice.

Frizerka pokazala kako je spasila kosu žene koja ju je sama obojila kod kuće. Transformacija je genijalna!

 | Autor: Instagram @Ella Dvornik Instagram @Ella Dvornik Ella Dvornik

Možda vas zanima Kako od brinete postati plavuša, a da pritom kosa ne strada? Donosimo sve korake i savjete Rubrika Beauty Beauty

Ovo osvježenje frizure oduševilo je njezine pratitelje, a influencerica je priznala kako ju je pozitivno iznenadila količina komplimenata koju je primila na račun nove frizure.

"Wow, nikad ljepša! Ostani plava", "Kao neka holivudska diva iz sedamdesetih. Top!", "Nikad ljepšu boju i frizuru nisi imala", "Najbolja do sad", "Brutalna", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave. Slažeš li se s njima?

Photo: Instagram @Ella Dvornik
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    umjetna od glave do pete.......