Stars
Ella Dvornik

Prije i poslije: Ella Dvornik jasno pokazala jednu od većih razlika nakon preseljenja u Istru

  • Izgleda Naša Influencerica vrlo je zadovoljna preseljenjem u pitoreskne Bale iz metropole, a svojim pratiteljima to nerijetko i elaborira
  • U posljednjim objavama kći pokojnog kralja funka pokazala je kako je nekada izgledao njezin odlazak u trgovinu i kako vidno drugačije to izgleda nakon preseljenja
  • Uz kadrove prekrasnog istarskog gradića Ella je pustila vrlo znakovitu i karakterističnu pjesmu u izvedbi svoga djeda

Mnogi su primijetili da je Ella preseljenjem u Istru procvjetala. Jedna od naših najuspješnijih influencerica pokazuje to svojim pratiteljima na društvenim mrežama svakodnevnim prizorima koji pršte dobrom energijom i opuštenošću, a sve to uz prirodne ljepote našeg najvećeg poluotoka kao najljepšom kulisom. 

Ella Dvornik Možda vas zanima Kakav komadić raja! Ella Dvornik objavila fotku iz novog doma, a baka Danijela je pokazala svoju situaciju Rubrika Stars Stars

Sigurno da prizori ispijanja kave ili koktela uz more i autohtone kamene uličice imaju svoje čari, a Ella je sada svojim pratiteljima poručila u kakvim još prednostima uživa.

Naime, pokazala je kako izgleda njezina svakodnevna ruta do trgovine. Prizore pitoresknog malo trga u Balama karakteristične arhitekture toga kraja okupanog suncem Ella je prikazala uz pjesmu svoga djeda Boris Dvornika ‘’Naše malo misto'’.

Odlična ideja? Ella i Charles odlučili su se opustiti uz šampanjac i medicu, ali nije samo stalo na tome...

Zatim je fotografijom istaknula kako je to izgledalo u Zagrebu. Jasno je da influencerica ne nedostaju cesta neatraktivnog okruženja kojom prolaze kamioni. 

Odlazak u trgovinu u Zagrebu i u malom mjestu Balama za Ellu Dvornik ne predstavlja isti doživljaj | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Odlazak u trgovinu u Zagrebu i u malom mjestu Balama za Ellu Dvornik ne predstavlja isti doživljaj

Kupnjom kuće u Balama u Istri, Ella i njezin suprug Charles Pearce uz promjenu lokacije nadali su se i promjeni lifestyle-a. Osim toga, Ella je medijima priznala kako njezinom suprugu, marketinškom stručnjaku iz Engleske, ne odgovara mentalitet ljudi u metropoli, a pitomo i pitoreskno okružene u prelijepoj Istri sigurno je i prikladnije za odgoj njihove djece, trogodišnje Balie i jednogodišnje Lumi Wren.

Obitelj Dvornik Pearce u Istru se preselila uoči ljeta, a Ella je već u nekoliko navrata svojim pratiteljima najavila kako će se uskoro upustiti i u totalni redizajn obiteljske kuće s golemom okućnicom. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0