Stars
Ella Dvornik i Charles Pierce

Odlična ideja? Ella i Charles odlučili su se opustiti uz šampanjac i medicu, ali nije samo stalo na tome...

  • Ella Dvornik redovito obavještava svoje pratitelje o tijeku preseljenja u novi dom u Istri
  • Pokazala im je i kako izgleda zaslužen predah sa suprugom Charlesom
  • Poznati supružnici odlučili su se opustiti uz šampanjac i medicu, a rezultat je bio sasvim neočekivan

Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce imaju pune ruke posla sa selidbom iz njihovog zagrebačkog doma u novi kuću u Istri. Dok njihove curice Balie i Lumi čuva baka Danijela Dvornik na Hvaru, poznati supružnici pronašli su vremena za mali predah. Trenutke opuštanja odlučili su provesti uz šampanjac i medicu, ali čini se kako su ih alkoholna pića inspirirala i na otkrivanje novih vještina. Naime, Charles i Ella su u barmenskim manirima od ponuđenog napravili svoja pića, a korisnike TikToka upitali koje im  se više sviđa. 

Ella Dvornik Možda vas zanima Prije selidbe u novi dom Ella Dvornik skoknula je kod frizera i pokazala promjenu: Nova kuća, nova ja! Rubrika Stars Stars

Charles je u medicu dodao nešto šampanjca i svoj shooter nazvao 'Honey Trap’’, dok je Ella odlučila napraviti piće u kojem može nešto dulje uživati, miješajući iste sastojke u nešto većim količinama i u malo drugačijim omjerima. Nazvala ga je ’Gold Digger’. Kako su izgledale njihove novootkrivene vještine možeš pogledati u TikTok videu. 

@elladvornik

its either “honey trap” or “gold digger” help us 😱 ##drinks ##balkan ##rakija ##medica ##champagne ##newthing ##mixingdrinks ##srbija ##hrvatska ##bih

♬ Money (amended) - Cardi B

''Honey trap’’, ‘’Oboje’’, ‘’Ma samo kratko’’, Slow drink ne mogu na brzaka’’, neki su od komentara. 

Jedna od naših najpoznatijih influencerica već neko vrijeme najavljuje preseljenje s obitelji u Istru, a koliko je to bio iscrpljujuć proces pokazala je i svojim pratiteljima na Instagramu. No, osim kutija prepunih stvari i brojnih izazova s kojima se suočavala, Ella je odlučila svojim pratiteljima pokazala i uistinu lijep prozor. Naime, fotografirala je okućnicu svog novog doma koja se sastoji od terase i velikog dvorišta punog zelenila. 

Ella Dvornik useljava u novi dom | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Ella Dvornik useljava u novi dom

‘’Još malo i sve smo prenijeli, a onda slijedi raspakiravanje. Ako ne dobijem bar jedan trbušni mišić, uzalud mi sav trud’’, napisala je Ella u svojoj zadnjoj Instagram objavi.

Kakav komadić raja! Ella Dvornik objavila fotku iz novog doma, a baka Danijela je pokazala svoju situaciju

Osim toga otkrila je i kako će za život na novoj lokaciji biti potrebno više truda od samo raspakiravanja kutija sa stvarima koje su ponijeli iz svog prethodnog doma u Zagreb, jer će kuću sasvim ‘demolirati’. ‘’Bit će to druga kuća’’, dodala je influencerica. 

Domaćim medijima polovicom travnja otkrila je kako je jedva čeka da se finalizirala kupnja kuće što joj ne da spavati noćima.  ‘’Želim ići u neko malo mjesto gdje mi je pošta preko puta. Mogu samo reći da se radi o okolici Rovinja. Svi se doma veselimo promjeni, ali smo i pod velikim stresom i malo prestravljeni i uzbuđeni’’, rekla je tada Ella. 

Vjerujemo kako će nakon stresnog preseljenja, obitelj uživati u svemu što nudi prelijepa Istra.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0